Enrique Iglesias si Anna Kournikova au postat primele imagini cu gemenii cuplului, dupa o sarcina tinuta in secret

Enrique Iglesias si Anna Kournikova au postat primele imagini cu gemenii cuplului, dupa o sarcina tinuta in secret

Recent, Enrique Iglesias (42 de ani) a postat pe Instagram o imagine cu unul din gemeni, alaturi de mesajul "My sunshine/Raza mea de soare", care a strans rapid mii de aprecieri, scrie Daily Mail. Cu peste 100 milioane de discuri vandute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din intreaga lume cu melodii, precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not in love".

acum 71 luni (17 Jan 2018)

Recent, Enrique Iglesias (42 de ani) a postat pe Instagram o imagine cu unul din gemeni, alaturi de mesajul "My sunshine/Raza mea de soare", care a strans rapid mii de aprecieri, scrie Daily Mail. De asemenea, fosta sportiva de origine rusa Anna Kournikova a postat o fotografie cu unul dintre gemeni, fara sa mentioneze numele copilului, alaturi de acelasi mesaj. La sfarsitul anului trecut, cuplul a luat prin surprindere pe toata lumea cu vestea ca au devenit parinti de gemeni, fosta sportiva reusind sa pastreze secreta sarcina pe durata celor noua luni.

FOTO Instagram Astfel, Kournikova a nascut intr-un spital din Miami (SUA), un baietel, care a primit numele de Nicholas, si o fetita, care a primit numele de Lucy, potrivit TMZ. FOTO Instagram Iglesias si Kournikova sunt impreuna de 16 ani, dar au fost intotdeauna extrem de discreti privind relatia lor. Cu toate acestea, intr-un interviu acordat vara trecuta, fiul lui Julio Iglesias a spus ca in ciuda vremii indelungate de cand sunt impreuna, el si Anna nu planuiesc sa se casatoreasca in viitorul apropiat si a tinut sa precizeze ca ei traiesc deja viata unui cuplu casatorit in multe feluri. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vandut in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume. Cu peste 100 milioane de discuri vandute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din intreaga lume cu melodii, precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not in love". Anna Kournikova este o fosta jucatoare de tenis de origine rusa, devenita o veritabila vedeta pe plan international datorita aspectului ei atragator, despre care presa internationala a afirmat in repetate ocazii ca ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Desi nu a castigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme in Top 10 mondial, ocupand pozitia a opta, si a castigat de doua ori Australian Open in proba de dublu, fa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro