Enigma tinerei care statea nemiscata si legata la ochi pe o banca din Alba Iulia: protest tacut si orb fata de justitie

Enigma tinerei care statea nemiscata si legata la ochi pe o banca din Alba Iulia: protest tacut si orb fata de justitie

Concret, aceasta a depus plangere impotriva unui profesor pe care il acuza de discriminare si hartuire si la momentul respectiv era nemultumita de modul in care decurg cercetarile la Parchet. Sfaturile "Iuliei din Alba Iulia", tanara care-si povesteste aventurile din diverse colturi ale lumii Crucile de piatra monumentale ridicate de moti in Muntii Apuseni in urma cu peste 200 de ani.

acum 83 luni (17 Mar 2017)

Tanara este studenta in Cluj-Napoca, are 28 de ani si trece printr-un moment mai dificil al vietii. Concret, aceasta a depus plangere impotriva unui profesor pe care il acuza de discriminare si hartuire si la momentul respectiv era nemultumita de modul in care decurg cercetarile la Parchet.

Prin urmare, aceasta a ales sa protesteze in mod tacut, legata la ochi, pe o banca din apropierea sediului de Parchet unde a depus plangerea. Situatia infirma banuiala celor care au vazut-o in realitate si pe Facebook si care au sustinut ca era parte a jocului "Balena Albastra".

Autoarea uneia dintre fotografii, Anne-Marie Chelariu, a spus ca s-a apropiat de tanara si a intrebat-o ce face. "Statea singura, legata la ochi, am intrebat-o daca are nevoie de ceva, daca e OK si daca e un protest.

Un martor ocular a povestit ce s-a intamplat atunci cand la fata locului a ajuns politia: "La un moment dat a mers un politist la ea si a intrebat-o daca e OK si ce face, dar fata tot nu vorbea. In cele din urma a ajuns si un echipaj de politie acolo, a luat-o unul dintre ei de brat si a ridicat-o. Ea s-a desfacut de la ochi si a luat-o prin parcare, iar politistul mergea dupa ea si ii tot punea intrebari... insa ea era la fel de tacuta. Incidentul relatat de localnica din Alba Iulia a avut loc pe data de 10 martie, dar fotografiile postate de ea continua sa starneasca controverse in mediul online.

Multi dintre cei care au comentat fotografia spun ca ar putea fi vorba despre jocul "Balena Albastra" sau "jocul mortii", care a provocat sinuciderea a peste 100 de adolescenti in tari din fostul spatiu sovietic. Sfaturile "Iuliei din Alba Iulia", tanara care-si povesteste aventurile din diverse colturi ale lumii Crucile de piatra monumentale ridicate de moti in Muntii Apuseni in urma cu peste 200 de ani. Cum se ajunge la ele Arta razboiului de tesut. Cum se face "masinaria" de lemn in Apuseni, un me... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro