Enciclopedia Vadim. Odioasele pamflete, porecle si jigniri pe care le lasa in urma. "Asta seamana cu un testicul de balena"

Vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor a fost anuntata cu voci tremurande de moderatorii televiziunilor de stiri. Dupa aceste performante, a plouat cu contracte Hollywood pentru Coposu: Coppola tragea de corpul lui ca sa joace in , seria a cincea, Spielberg a vrut sa-l bage in filmul ala cu dinozaurii, pana si Michael Jackson s-a aratat interesat sa-l bage in videoclipul cu scheletii din cimitir, de-i zice (Groaza), dar asta doar de sanchi, ca sa-l atraga in baita si sa-l agreseze sexual ca pe copilul de 13 ani, ori Coposu e inca virgin. "A trecut aproape un an de la cacealmaua ingrozitoare din noiembrie 2014, dar Salamul de Sibiu n-a facut nimic altceva decat sa se plimbe cu nevasta de mana, sa joace poker si sa-si amenajeze resedinte luxoase. "Cu o coafura ca un palmier umflat de vant, cu o mutrita de muratura vicleana, cu un trup otova pe niste picioare de rata pitica, aceasta creatura cu nume imposibil e plimbata de Guvern dintr-o cusca de televizor in alta. Articolul de prima pagina vorbea despre intensificarea spionajului maghiar in Transilvania, concluzionand: "Tot ce putem spune este ca Ungariei i s-a facut iar de cucuie si de data asta o sa o radem de pe fata pamantului". Tot pe prima pagina se afirma ca "fiul presedintelui Romaniei face trafic de droguri, de arme si de tigari", iar la interior, pe fundal negru, inca un titlu amenintator: "Romania nu va mai da evreilor nici un capat de ata".

acum 93 luni (16 Sep 2015)

Vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor a fost anuntata cu voci tremurande de moderatorii televiziunilor de stiri. S-a vorbit despre "memoria elefantina" a liderului PRM si despre pierderea insurmontabila a unui mare om de cultura. Sub umbrela platitudinii "despre morti numai de bine", nimeni n-a mai avut chef sa se intoarca in timp si sa arate ce a insemnat Corneliu Vadim Tudor in Romania ultimilor 25 de ani. Cel supranumit "Tribunul" a fost intemeietorul unei scoli de gandire care incepe cu "hai, sictir" si se termina cu "s-a umplut paharul, jos cu poponarul!". O scoala de gandire in care n-a existat nicio regula si in care, sub alibiul pamfletului, Vadim a incitat la violenta si a insultat fara nicio remuscare dupa cum a avut chef si dupa cum i-au dictat interesele.

Mai jos, va prezentam doar cateva picaturi din oceanul de abjectie pe care Corneliu Vadim Tudor l-a deversat peste societatea romaneasca. Trageti aer in piept si parcurgeti aceasta frantura de istorie murdara. "Un bolnav periculos, protagonist al mai multor casete video, in care apare participant activ (de fapt, pasiv) la orgii homosexuale. Una e filmata la un club de pederasti din Anglia, unde Bombonel se harjoneste cu mai multi handralai, toti in pielea goala, dar el consuma si cocaina. Vorba muncitorilor la mitingurile de protest: ". Cand Bill Clinton l-a vazut pe

s-a frecat la ochi cu ceai de sunatoare si a crezut ca a inviat Frankenstein. Pe urma a bagat capul in farfurie, dar nazdravan cum il stim, l-a ridicat din nou: Coposu nicaieri, disparuse, dar nu, uite-l sus in tavan, se dadea cu lustra ca Tarzan cu lianele junglei si scotea urlete guturale, spre deliciul asistentei care a inteles ca acesta e un ritual crestin si democrat al taranistilor din Carpati. Adus cu picioarele pe pamant, presedintele PNTCD a ciocnit cu presedintele SUA un pahar de coliva. Dupa aceste performante, a plouat cu contracte Hollywood pentru Coposu: Coppola tragea de corpul lui ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro