EMOTIONANT. Care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis jurnalista ucisa in direct iubitului ei

Citeşte şi: Casa Albă și Hillary Clinton vor schimbarea legislației vanzării armelor de foc, după uciderea a doi jurnaliști Reporterul Alison Parker, in varstă de 26 de ani, şi cameramanul Adam Ward, in varstă de 24 de ani, au fost impuşcaţi mortal in timp ce realizau un interviu in direct, la un complex comercial din statul american Virginia.

acum 106 luni (28 Aug 2015)

Jurnalista impuşcată mortal, miercuri, in timpul unei transmisiuni in direct, Alison Parker, i-a scris un mesaj iubitului şi colegului ei, Chris Hurts, cu cateva ore inainte de a muri, potrivit hollywoodlife.com.

Citeşte şi: Ucigașul celor doi jurnaliști, FURIOS pentru atacul de la biserica din Charleston

La scurt timp după ce a aflat că iubita lui a murit, Hurst a scris pe Twitter: "A fost cea mai strălucitoare femeie pe care am intalnit-o. Tocmai sărbătorisem aniversarea ei de 24 de ani.

Citeşte şi: Casa Albă și Hillary Clinton vor schimbarea legislației vanzării armelor de foc, după uciderea a doi jurnaliști

Reporterul Alison Parker, in varstă de 26 de ani, şi cameramanul Adam Ward, in varstă de 24 de ani, au fost impuşcaţi mortal in timp ce realizau un interviu in direct, la un complex comercial din statul american Virginia.

Autorul atacului armat, Vester Lee Flanagan, in varstă de 41 de ani, a decedat la spital, după ce s-a impuşcat in cap. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro