Emotii pentru Astra si Steaua. Adversarele din preliminariile Ligii Campionilor sunt in forma

Emotii pentru Astra si Steaua. Adversarele din preliminariile Ligii Campionilor sunt in forma

Astra va juca impotriva danezilor de la FC Copenhaga, care s-au calidficat in aceasta faza a competitiei, dupa ce i-au distrus pe nord-irlandezii de la Crusaders. Danezii au trei tineri atacanti foarte buni, Falk (24 de ani), Cornelius (23 de ani) si Pavlovici (23 de ani), care au marcat in dubla cu Crusaders sapte goluri, primii doi cate trei si ultimul unul.

acum 74 luni (20 Jul 2016)

Astra va juca impotriva danezilor de la FC Copenhaga, care s-au calidficat in aceasta faza a competitiei, dupa ce i-au distrus pe nord-irlandezii de la Crusaders. Danezii au trei tineri atacanti foarte buni, Falk (24 de ani), Cornelius (23 de ani) si Pavlovici (23 de ani), care au marcat in dubla cu Crusaders sapte goluri, primii doi cate trei si ultimul unul. Copenhaga are si avantajul de a fi inceput campionatul pe 13 iulie si pana la ora meciului cu Astra va avea patru jocuri disputate, in vreme ce giurgiuvenii doar doua. Infiintata in 1992, Copenhaga a fost de 11 ori campioana Danemarcei si a castigat de 7 ori Cupa, fiind detinatoarea eventului. Copenhaga are in componenta sapte internationali danezi ( Andersen, Ankersen, Jorgensen, Kvist, Delaney, Falk), dar si jucatori din, Suedia, Slovenia, Paraguay, Slovacia, Serbia, Maroc, Feroe, Coasta de Fildes si Belgia. Laurentiu Reghecampf a fost si a urmarit ultimul amical al cehilor, disputat impotriva turcilor de la Fenerbahce Istanbul si terminat la egalitate, scor 0-0. Rezultatul poate fi socotit unul mincinos, deoarece Sparta a avut cateva ocazii clare de gol, inclusiv prin nigerianul Kehinde Fatai, fost la Astra, si a aratat un joc bun, in special pe benzile laterale, de unde a plouat cu centrari, fapt de care fundasii Stelei trebuie sa tina cont. Antrenor este Zdenik Scasny, iar in lot sunt sapte internationali cehi (Koubek, Dockal, Brabec, Zahustel, Holek, Marecek, Frydek) si fotbalisti din Albania, Nigeria, Zimbabwe si Costa de Fildes.

Daca trec de acest tur, atat astralii cat si stelistii vor juca in play-offul Ligii Campionilor, ceea ce echivaleaza cu o prezenta garantata in grupele Ligii Europa. Daca insa nu vor trece de turul III preliminar al Ligii Campionilor, vor evolua in play-offul Ligii Europa, mai avand o sansa de a prinde grupele Ligii Europa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro