Emotie la intalnirea cu familia Bodnariu: "Incredibil cum rezista Marius si Ruth in aceasta suferinta!"

Emotie la intalnirea cu familia Bodnariu:

UPDATE ORA 20 Delegatia de senatori are o intalnire in seara de joi, 21 ianuarie, cu romanii care traiesc in Norvegia. Pe aceeasi tema: Doi constanteni, trimisi de Senatul Romaniei sa negocieze cu Norvegia solutia in cazul Bodnariu Manifestatie la Constanta pentru sustinerea lui Marius si Ruth, parintii lasati fara copii: "Norvegia trebuie sa reintregeasca familia Bodnariu" Discutia sfasietoare dintre sotii Bodnariu si fetele cu care nu au mai vorbit de cand au fost luate.

acum 71 luni (21 Jan 2016)

UPDATE ORA 20 Delegatia de senatori are o intalnire in seara de joi, 21 ianuarie, cu romanii care traiesc in Norvegia.

"In acest moment, am inceput o intalnire cu reprezentantii romanilor care locuiesc in Norvegia. Avand in vedere imaginea pe care o are Parlamentul in ochii oamenilor, precum si expresia jignitoare pentru multi dintre noi "toti parlamentarii sunt la fel", delegatia parlamentara a solicitat concetatenilor nostri din Norvegia sa ne adreseze orice intrebare. Ce au spus autoritatile norvegiene

"Am avut discutii de peste patru ore cu guvernatorul regiunii Sogn og Fyordane, dna Anne Karim Hamre, precum si cu reprezentantii consiliului local... Trebuie sa ascultam absolut toate partile", anunta senatorul Vasiliev inainte de intalnirea de miercuri, 20 ianuarie.

Dupa contactul cu Marius si Ruth Bodnariu, parlamentarul roman a declarat: "O intalnire care m-a miscat profund. O familie cu sufletul ars de dorinta de a-si strange copiii la piept. "La sfarsitul intalnirii cu familia Bodnariu, parintele Macarie, episcopul romanilor din Europa de Nord (care s-a implicat profund in aceasta actiune), a rostit, impreuna cu noi toti aflati in casa, rugaciunea "Tatal nostru". Celor care, ca de obicei, au ceva de comentat referitor la deplasarea si demersurile noastre, le doresc sa simta ce am simtit noi in casa familia Bodnariu.

"Incredibil cum rezista Marius si Ruth in aceasta suferinta cumplita!!!", a remarcat si senatorul Ben-Oni Ardelean.

Senatorul de Constanta i-a multumit public avocatului Marius Reikeras pentru implicare, numindu-l "un norvegian cu un suflet enorm", pentru pozitia sa anti sistem.

Miercuri, cei trei parlamentari, Titus Corlatean (PSD), Marian Vasiliev (UNPR) si Ben-Oni Ardelean (PNL) au avut o intrevedere si cu guvernatorul regiunii, iar joi, 21 ianuarie, urmeaza sa intalneasca si cu reprezentantii Parlamentulu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro