Emisiunea de reportaje "Adevarul despre Romania" debuteaza pe 7 octombrie la Prima TV

Emisiunea de reportaje

Ceea ce ne va diferentia de alte emisiuni de acest gen este abordarea transmedia, subiectele fiind dezvoltate atat in emisiunea de la Prima TV, cat si in editia de print a ziarului , pe platforma online si pe retelele de socializare", a explicat Dan Marinescu, redactorul-sef al publicatiei "Adevarul".

acum 100 luni (3 Oct 2014)

" va fi o emisiune TV realizata de reporterii speciali ai ziarului si va aborda fenomene de larg interes pastrand marca quality a ziarului. Ceea ce ne va diferentia de alte emisiuni de acest gen este abordarea transmedia, subiectele fiind dezvoltate atat in emisiunea de la Prima TV, cat si in editia de print a ziarului , pe platforma online si pe retelele de socializare", a explicat Dan Marinescu, redactorul-sef al publicatiei "Adevarul". Publicul va descoperi care este impactul pe care l-a avut reteaua sociala Facebook in Romania, dar si cum ii afecteaza razboiul pe romanii din Ucraina sau care este adevarul din spatele cazurilor de malpraxis.

Emisiunea "Adevarul despre Romania" va dura o ora si va fi difuzata la Prima TV, in fiecare saptamana, incepand de marti, 7 octombrie, de la ora 20:30. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro