Emilia Sercan a plecat in lacrimi din emisiunea Eugeniei Voda, dupa ce a fost intrebata de perioada Realitatea TV: "Ma simt o mare impostoare"

Cum s-a ajuns la situatia rememorarii Totul a plecat de la o situatie povestita de Emilia Sercan, din vremea cand era jurnalist de investigatii la Evenimentul Zilei, cand a primit un cadou aparte de la Sorin Ovidiu Vintu, de ziua omului de afaceri. Eugenia Voda: "Ca sa terminam secventa adorabila a Emiliei care duce sampania si florile inapoi pe strada Paris si le preda expeditorului, ca dupa cativa ani, si nu multi, practic oferta superba de 8.500 de euro pe luna a venit de la omul care trimisese florile si sampania si te-ai mutat in trustul lui. Catalin Tolontan: "Sa nu ne ridicam" Eugenia Voda: "Deci eu v-am rugat frumos, atat: orice ar fi sa nu plecati de pe scaune" Catalin Tolontan: "Diferenta dintre o constiinta si o impasibilitate". Eu, plecand la un moment dat de la un ziar la altul, m-am dus la redactia Dilemei ca sa-l intreb pe Radu Cosasu, ca un tanar admirator al sau, acum 20 de ani, daca, prin faptul ca cineva nu-mi publica o ancheta, e un motiv suficient pentru a pleca de la ziarul respectiv".

acum 47 luni (2 Apr 2017)

Emilia Sercan si marele ei compromis

Emilia Sercan si Catalin Tolontan, redactor-sef "Gazeta Sporturilor", au fost invitatii Eugeniei Voda in noul sezon "Profesionistii", difuzat la TVR 1.

Eugenia Voda a adus in discutie perioada in care Emilia Sercan a trecut la carma departamentului de investigatii al trustului Realitatea, pe un salariu de 8.500 de euro, intreband-o cum s-a produs mutarea de la Evenimentul Zilei.

"Este marele compromis pe care eu l-am facut", a spus jurnalista de investigatii, cu cateva minute inainte sa paraseasca in lacrimi platoul. "Ce vreau sa spun este ca nu ar trebui sa fiu in emisiune", a adaugat Emilia Sercan. Cum sa pretind eu ca sunt o profesionista a presei din moment ce eu am facut marele compromis cu Vintu? Sorin Ovidiu Vintu s-ar "amuza teribil"

Catalin Tolontan a spus, dupa plecarea Emiliei Sercan, ca Sorin Ovidiu Vintu s-ar "amuza teribil" daca ar vedea emisiunea si ca el nu se simte rau ca lucreaza la Dan Voiculescu, chiar daca patronul trustului Intact este in inchisoare. "Ma simt un nesimtit inseamna, ca nu ma simt deloc rau ca lucrez la Voiculescu.

Eugenia Voda a ales sa pastreze secventa, spunand chiar pe post ca va face asta. Aceasta chiar l-a intrebat pe Tolontan daca el ar alege sa taie scena, raspunsul acestuia fiind categoric nu, oferindu-se chiar sa faca o stire pe acest subiect.

"Ideea este ca Emilia a retrait durerea, a izbucnit in plans si a plecat, si nu o sa tai la montaj asta, pentru o data. Cum s-a ajuns la situatia rememorarii

Totul a plecat de la o situatie povestita de Emilia Sercan, din vremea cand era jurnalist de investigatii la Evenimentul Zilei, cand a primit un cadou aparte de la Sorin Ovidiu Vintu, de ziua omului de afaceri. In acea perioada, Sercan lucra la o serie de anchete despre afacerist, dupa cum a declarat jurnalista in emisiunea de la TVR1. De ziua lu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro