EMIL BOC, procent SOC la EXIT-Poll-urile de la vot. Fostul premier ar fi luat 69,1% din voturile clujenilor

EMIL BOC, procent SOC la EXIT-Poll-urile de la vot. Fostul premier ar fi luat 69,1% din voturile clujenilor

La rezultatele de la alegerile locale din data de 5 iunie, fostul premier Emil Boc a reusit sa obtina un procent urias, de aproape 70% in Cluj-Napoca.

acum 90 luni (5 Jun 2016)

La rezultatele de la alegerile locale din data de 5 iunie, fostul premier Emil Boc a reusit sa obtina un procent urias, de aproape 70% in Cluj-Napoca. Se pare ca el a trecut cu o foarte mare usurinta peste contracandidatii sai, Anna Horvath si Octavian Buzoianu.

Alegerile locale din 5 iunie aduc surprize pentru unele orase din Romania. Nu este si cazul Clujului, in care cei mai multi dintre alegatori s-au declarat incantati de candidatul Emil Boc, si au declarat ca vor sa il voteze si acum, precum si in mandatele anterioare.

Ce a socat cel mai mult este procentul cu care Emil Boc ar fi castigat alegerile din Cluj. Din primele informatii se pare ca acesta ar fi reusit sa obtina 69,1%, in timp ce contracandidatii sai, Anna Horvath si Octavian Buzoianu au ramas in urma, cu 10,8% si respectiv Octavian Buzoianu, 8,8%, potrivit jurnalul.ro. Citeste si:

+Harta RUSINII NATIONALE: CANDIDATII cu DOSARE PENALE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro