Elvetienii si spaniolii, in fruntea clasamentului privind satisfactia sexuala

Elvetienii si spaniolii, in fruntea clasamentului privind satisfactia sexuala

Potrivit studiului, daca oamenii sunt sanatosi din punct de vedere fizic si mintal, nu sunt stresati si nu sufera de disfunctionalitati sexuale, daca fac sex si au parte de preludiu des, atunci sansele de a fi satisfacuti de viata lor sexuala sunt mai mari.

acum 106 luni (2 May 2015)

Potrivit sondajului global realizat de Durex, doar 44% dintre oameni sunt satisfacuti pe deplin de viata lor sexuala, informeaza independent.co.uk.

In urma rezultatelor acestui sondaj, AlterNet a realizat clasamentul celor mai satisfacute tari, Elvetia, Spania si Italia ocupand podiumul.

Potrivit studiului, daca oamenii sunt sanatosi din punct de vedere fizic si mintal, nu sunt stresati si nu sufera de disfunctionalitati sexuale, daca fac sex si au parte de preludiu des, atunci sansele de a fi satisfacuti de viata lor sexuala sunt mai mari. Doar 48% dintre intervievati au spus ca ajung de obicei la orgasm. La nivel global, de doua ori mai multi barbati (64%) decat femei ajung de onicei la orgasm in timpul actului sexual", potrivit Durex.

Iata topul celor 12 cele mai satisfacute tari din punct de vedere sexual:

1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro