Elvetian trimis in judecata pentru relatii sexuale cu un minor de 15 ani. Barbatul este arestat intr-un alt dosar de pedofilie

Elvetian trimis in judecata pentru relatii sexuale cu un minor de 15 ani. Barbatul este arestat intr-un alt dosar de pedofilie

Daca cel dintai este instrumentat de catre procurorii DIICOT Salaj, fiind vorba si de acuzatii de trafic de minori, cel de-al doilea a fost anchetat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau. "In acest context, profitand de naivitatea victimelor specifica varstei precum si de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai multi minori, cu varste cuprinse intre 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sarace de pe raza unei localitati din judetul Sibiu si care isi castigau existenta singuri prin cersit pe raza orasului Sibiu", mai precizeaza DIICOT.

acum 86 luni (29 May 2017)

Lombriser Wendelin, cetateanul elvetian acuzat ca a intretinut raporturi sexuale cu mai multi minori pe care ii recruta o sibianca, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, sub aceeasi acuzatie. Daca cel dintai este instrumentat de catre procurorii DIICOT Salaj, fiind vorba si de acuzatii de trafic de minori, cel de-al doilea a fost anchetat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Oamenii legii sustin ca barbatul, care traieste de mai multi ani in Zalau, unde detine o afacere, a intretinut raporturi sexuale in repetate randuri cu un minor in varsta de 15 ani din comuna Sarmasag, oferindu-i in schimbul favorurilor sexuale primite diferite sume de bani si bunuri.

Lombriser Wendelin a fost arestat la mijlocul lunii martie si trimis ulterior in judecata intr-un dosar de pedofilie si trafic de minori. El este acuzat de comiterea a sase infractiuni de act sexual cu minor, doua dintre acestea in forma continuata, si a unei infractiuni de pornografie infantila in forma continuata, pentru care a fost, de altfel, trimis in judecata. Alaturi de el, a fost trimisa in judecata si sibianca Mihaela Boldijar, acuzata de comiterea in concurs real a sase infractiuni de trafic de minori.

"In cauza exista suspiciunea rezonabila ca incepand cu anul 2015, inculpatul Lombriser Wendelin, cetatean elvetian care se afla pe teritoriul Romaniei de mai mult timp, a cautat si identificat pe teritoriul judetului Salaj, dar si pe raza judetului Sibiu, mai multi copii vulnerabili care sa accepte sa intretina relatii sexuale cu acesta, in schimbul unor sume modice de bani.

"In acest context, profitand de naivitatea victimelor specifica varstei precum si de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai multi minori, cu varste cuprinse intre 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sarace de pe raza unei localitati din judetul Sibiu si care isi castigau exist... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro