Eliminarea toxinelor din organism cu ajutorul orezului - mit sau realitate

Eliminarea toxinelor din organism cu ajutorul orezului - mit sau realitate

Reteata oferita de cercetatoarea din Banat este: 10 linguri boabe de orez 1 lingurita scortisoara 1 litru apa fiarta Mod de lucru Fierbeti apa si turnati-o intr-un borcan.

acum 48 luni (18 Aug 2016)

Doctor si cercetator stintific, Virgina Faur sustine ca, de foarte multe ori, oameni consuma alimente nocive sanatatii.

"Sunt cele mai importante aspecte atunci cand este vorba de mentinerea tineretii si frumusetii. Nu tin cont de faptul ca murdaria interioara este mai groaznica decat cea exterioara. Mai mult, toxinele (adica deseurile) incetinesc ritmul normal de functionare a organismului, pot chiar deregla metabolismul in asa hal, ca pot duce la aparitia bolilor cronice", explica dr.Virginia Faur. Aceasta are o reteta proprie si la indemana oricui pentru detoxifierea corpului si alungarea efectelor : moleseala, oboseala nejustificata, lipsa somnului, raceli frecvente, scaderea sistemului imunitar etc. Una dintre ele, extrem de simpla si eficienta, este cea cu orez si se face timp de 10 zile", spune Faur.

Reteata oferita de cercetatoarea din Banat este:

10 linguri boabe de orez

1 lingurita scortisoara

1 litru apa fiarta

Mod de lucru

Fierbeti apa si turnati-o intr-un borcan.

Adaugati cele 10 linguri de orez si scortisoara.

Se lasa sa se raceasca si se pune in frigider pana dimineata.

Timp de 10 zile se consuma 1 lingura de orez dimineata pe stomacul gol.

Beneficii

Dupa tratament va veti simti mai tineri si mai sanatosi. Aplicand metoda, intestinele, vasele de sange si alte parti ale corpului sunt curatate de otravuri, toxine, metale grele, deseuri metabolice.

Curatarea cu orez permite normalizarea metabolismului si reglarea greutatii. Consumati la micul dejun un pumn de orez crud si veti elibera toti parazitii din intestin. Nimic nu este mai eficace, dar trebuie sa mestecati fiecare imbucatura de 100 de ori.

Secretul consta in samanta de orez care are o structu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro