Eliminare surpriza din competitia "Uite cine danseaza": vedetele si-au spus povestile de viata prin dans

Eliminare surpriza din competitia

Opt perechi au prezentat luni momente de rumba, tango, vals, cha-cha si dans contemporan, iar Sandu Lungu si Raluca Netca nu au putut dansa, din cauza unei accidentari suferite de Sandu la antrenamente. Accidentarea lui Sandu Lungu i-a tinut pe el si Raluca Netca departe de ringul de dans Sandu Lungu este unul dintre cei mai iubiti dansatori din competitie, are o inima de leu si o poveste pe masura. Imi pare rau ca nu am dansat, pentru cei de acasa care m-au sustinut, care sunt alaturi de mine si ma simpatizeaza, insa voi face tot posibilul si chiar imposibilul sa merg mai departe in aceasta competitie si sa ofer un spectacol frumos, astfel incat oamenii sa se simta bine, sa-i inveselesc, sa fac impreuna cu partenera mea, Raluca. Pentru Marius Manole, cea mai grea a fost despartirea de parinti, atunci cand a plecat de acasa doar cu o perna, pe care o are si acum pentru a-i aminti cine este si de unde a plecat.

acum 68 luni (28 Mar 2017)

Opt perechi au prezentat luni momente de rumba, tango, vals, cha-cha si dans contemporan, iar Sandu Lungu si Raluca Netca nu au putut dansa, din cauza unei accidentari suferite de Sandu la antrenamente. La finalul editiei, in urma notelor juratilor si voturilor primite din partea juriului, Lili Sandu si Iulian Turcanu au parasit competitia. Lili Sandu si Iulian Turcanu, a patra pereche care paraseste competitia Un pasaport, o viza si un vis. De atat a avut nevoie Lili Sandu sa plece din tara atunci cand nu s-a mai regasit si a vrut o schimbare. Povestea dansului ei de aseara s-a legat de aceste amintiri si de ceea ce inseamna mama ei pentru ea. Lili Sandu si Iulian Turcanu, au prezentat o coregrafie de tango plina de pasiune, energie si explozie. Momentul lor a fost aplaudat de public, insa in urma voturilor celor de acasa, cumulate cu notele primite din partea juratilor, cei doi au parasit competitia. "A fost un moment frumos, a fost o experienta extraordinara pentru mine, pentru ca sunt un om care nu danseaza, care a invatat sa danseze cativa pasi intr-o luna de zile, aici. Sunt foarte mandra de ceea ce am realizat, plec cu capul sus, le urez multa, multa bafta concurentilor, pentru c-o sa aiba nevoie, multa putere de munca si sa-i tina corpul pana la sfarsit", a spus Lili la finalul show-ului.

Accidentarea lui Sandu Lungu i-a tinut pe el si Raluca Netca departe de ringul de dans Sandu Lungu este unul dintre cei mai iubiti dansatori din competitie, are o inima de leu si o poveste pe masura. Din pacate, luptatorul de MMA s-a accidentat la repetitii, are ruptura musculara si nu a dansat luni, pentru a nu agrava situatia si a nu suferi complicatii. Cu toate acestea, Sandu si-a spus povestea emotionanta de viata si a vorbit cu lacrimi in ochi despre familia lui. Lunea viitoare, el si partenera sa vor intra in ring si vor prezenta o coregrafie spectaculoasa. "M-am accidentat la repetitii, aveam de facut o priza dificila intr-o fandare si am ramas acolo. In dans ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro