Eliminare inecata in lacrimi

Eliminare inecata in lacrimi

Croatia, una dintre cele mai solide nationale de la turneul final, a fost trimisa acasa de Portugalia, dupa un gol marcat de Quaresma (117) Una dintre cele mai asteptate confruntari din "optimile" Campionatului European, cea dintre Croatia si Portugalia, a dezamagit crunt.

acum 89 luni (27 Jun 2016)

Croatia, una dintre cele mai solide nationale de la turneul final, a fost trimisa acasa de Portugalia, dupa un gol marcat de Quaresma (117)

Una dintre cele mai asteptate confruntari din "optimile" Campionatului European, cea dintre Croatia si Portugalia, a dezamagit crunt.

Prima victorie a portughezilor

La Lens au evoluat modest doua echipe fricoase, apasate de perspectiva calificarii in sferturile de finala.

De partea cealalta, portughezii ramasesera datori, dupa cele trei egaluri cu Islanda (1-1), Austria (0-0) si Ungaria (3-3). Croatii si lusitanii au dat impresia ca se indreapta impacati catre prelungiri, si asa s-a si intamplat. Nimeni nu si-a asumat mari riscuri ofensive, iar cele 90 de minute s-au scurs fara ceva concret pe tabela.

"A fost un meci foarte tacticizat"

Loviturile de departajare pareau a fi inevitabile, numai ca Ricardo Quaresma a lovit decisiv, in minutul 117. Portugalia a invins cu 1-0, iar croatii au parasit terenul in lacrimi, luandu-si adio de la un turneu la care sperau sa ajunga macar in semifinale. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro