Elevul care l-a ucis pe bulibasa romilor din Dolj la comanda fiului sau, dat de gol de convorbirile telefonice: "E greu, ca cine stie cum se scapa gura la chestia aia"

Elevul care l-a ucis pe bulibasa romilor din Dolj la comanda fiului sau, dat de gol de convorbirile telefonice:

Daniel Marius Burica, in varsta de 18 ani, din comuna doljeana Cerat, le-a povestit procurorilor ca pentru suma de 50.000 de euro a fost de acord sa comita asasinatul la comanda. Criminalul a revenit pe data de 15 august in comuna Carcea, insa inainte de a pleca de acasa a luat o pereche de ciorapi, o pereche de pantaloni, un tricou si o cagula, toate de culoare inchisa, pe care urma sa le imbrace inainte de a intra in casa victimei.

acum 80 luni (29 Jan 2015)

Fiul adoptiv al celui mai bogat tigan din comuna Carcea a apelat la ajutorul unui prieten cu doi ani mai mare, iar impreuna l-au convins pe un al treilea sa comita teribila crima. Daniel Marius Burica, in varsta de 18 ani, din comuna doljeana Cerat, le-a povestit procurorilor ca pentru suma de 50.000 de euro a fost de acord sa comita asasinatul la comanda.

Rudele victimei au declarat ca nu se astepatu ca tocmai fiul adoptiv sa puna la cale un astfel de scenariu

Relatiile dintre cel mai bogat tigan din comuna Carcea si fiul adoptiv erau tensionate in ultima perioada. Adrian Butu avea datorii mari la camatari, iar in urma cu cateva luni furase salba de aur a mamei pentru a-si achita creantele. Nelu Butu a decis sa nu isi mai sprijine financiar baiatul, iar acesta a contactat un tanar de 20 de ani caruia i-a spus ca ar avea nevoie de cineva dispus sa-i omoare tatal.

Elevul l-a ucis pe cel mai bogat tigan din Carcea cu un cutit

Au pus crima la cale intr-un bar

Adrian Butu, Iovan Stefan Alexandru, dar si elevul care a comis asasinatul la comanda, s-au intalnit intr-un bar din comuna Carcea. Fiul adoptiv al celui mai bogat tigan din Carcea a vrut sa isi omoare tatal pe data de 14 august, insa s-a razgandit in momentul in care a vazut ca o masina a politiei a patrulat in zona cateva ore.

Criminalul a revenit pe data de 15 august in comuna Carcea, insa inainte de a pleca de acasa a luat o pereche de ciorapi, o pereche de pantaloni, un tricou si o cagula, toate de culoare inchisa, pe care urma sa le imbrace inainte de a intra in casa victimei.

Ucis cu un cutit din locuinta

Cei trei tineri au stabilit impreuna si arma crimei. Fiul adoptiv al celui mai bogat tigan din Carcea a hotarat ca asasinatul sa fie comis cu un cutit pe care il luase de acasa.

Crima a fost comisa anul trecut i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro