Elevii romani au castigat trei medalii de aur si una de argint la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani au castigat trei medalii de aur si una de argint la Olimpiada Internationala de Chimie

Totdata, potrivit institutiei, rezultatul este cel mai bun din istoria participarii romanesti la aceasta competitie Cei trei elevi romani medaliati cu aur sunt Andrei Iliescu (absolvent al Liceului International de Informatica din Bucuresti), Paul Haidu-Gerea (clasa a XI-a/Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta), premiat cu "argint" in 2015, si Robert Cristian Raclea (clasa a XII-a/Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati).

acum 46 luni (1 Aug 2016)

Cele patru medalii obtinute de lotul roman au plasat tara noastra pe locul I in Europa si pe locul II in lume, potrivit clasamentului neoficial al tarilor participante, sustine Ministerul Educatiei. Totdata, potrivit institutiei, rezultatul este cel mai bun din istoria participarii romanesti la aceasta competitie Cei trei elevi romani medaliati cu aur sunt Andrei Iliescu (absolvent al Liceului International de Informatica din Bucuresti), Paul Haidu-Gerea (clasa a XI-a/Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta), premiat cu "argint" in 2015, si Robert Cristian Raclea (clasa a XII-a/Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati).

Medalia de argint a fost obtinuta de Alexandra Dima, eleva in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro