Elevii din Bucuresti care au obtinut media 10 la Bacalaureat si la Evaluarea nationala vor primi cate 1.000 de lei

Elevii din Bucuresti care au obtinut media 10 la Bacalaureat si la Evaluarea nationala vor primi cate 1.000 de lei

Consiliul General al Municipiului Nucuresti a adoptat, in sedinta de astazi, un proiect de hotarare privind infiintarea "Galei Premiantilor" "Se aproba infiintarea evenimentului 'Gala Premiantilor' care au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat si la Evaluarea nationala.

acum 47 luni (1 Aug 2016)

Consiliul General al Municipiului Nucuresti a adoptat, in sedinta de astazi, un proiect de hotarare privind infiintarea "Galei Premiantilor"

"Se aproba infiintarea evenimentului 'Gala Premiantilor' care au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat si la Evaluarea nationala. Se aproba premierea elevilor care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat si la evaluarea nationala cu suma de 1.000 de lei pentru fiecare elev", prevede proiectul de hotarare.

Finantarea cheltuielilor aferente realizarii evenimentului "Gala Premiantilor" care au obtinut media 10 se va suporta din bugetul Proedus - Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti.

Potrivit Agerpres, un consilier general al ALDE a propus aparatului de specialitate pentru urmatoarea sedinta posibilitatea acordarii unei burse de studiu pe durata studiilor de licenta pentru premianti.

+Beizadeaua Iustin Covei de la Craiova, sase ani de inchisoare pentru carduri ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro