Elevii de clasa a VI-a incep Evaluarea Nationala

Elevii de clasa a VI-a incep Evaluarea Nationala

Evaluari Nationale si la clasele a II-a si a IV-a Saptamana viitoare este randul elevilor de clasa IV-a sa sustina Evaluarea Nationala, astfel ca pe 30 mai vor avea testatea la Limba Romana, pe 31 mai la Matematica si pe 2 iunie la Limba Materna.

acum 78 luni (23 May 2016)

Testarea va avea loc in sala de clasa dupa un interval orar unic pentru toate scolile, acesta fiind stabilit de comisia de organizare.

Elevii vor avea la dispozitie 60 de minute pentru rezolvarea lucrarilor, timp in care vor fi asistati de un al doilea profesor care nu preda la clasa respectiva.

Ulterior, lucrarile elevilor vor fi corectate in scoala pe care o urmeaza, chiar de catre profesorii de la scoala respectiva.

Rezultatele obtinute la aceste evaluari nu se vor inregistra in catalogul clasei si vor fi valorificate la nivelul unitatii de invatamant prin elaborarea planurilor individualizate de invatare, consemnarea in portofoliul educational al elevului, respectiv informarea parintilor sau a reprezentantilor legali ai elevului asupra stadiului formarii si dezvoltarii competentelor evaluate.

Evaluari Nationale si la clasele a II-a si a IV-a

Saptamana viitoare este randul elevilor de clasa IV-a sa sustina Evaluarea Nationala, astfel ca pe 30 mai vor avea testatea la Limba Romana, pe 31 mai la Matematica si pe 2 iunie la Limba Materna. Elevii de clasa a II-a vor incepe evaluarea Nationala pe 6 iunie cand vor avea proba scrisa la Limba Romana , pe 7 iunie vor sustine proba de citit la Limba Romana.

Pe 8 iunie va avea loc proba de Matematica, in timp ce pe 9 si pe 10 iunie va avea loc testarea la Limba Materna scris, respectiv citit. Cei de clasa a VIII-a vor incepe Evaluarea Nationala pe 27 iunie cand vor avea proba scrisa la Limba si literatura romana, iar pe 28 la Limba si literatura materna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro