Elevii de clasa a II-a sustin astazi Evaluarea Nationala la Romana, testul scris. Calendarul Evaluarilor Nationale

Elevii de clasa a II-a sustin astazi Evaluarea Nationala la Romana, testul scris. Calendarul Evaluarilor Nationale

UPDATE: La primul subiect, elevii au avut de redactat un bilet de cinci randuri de multumire pornind de la urmatorul context: "Ai lipsit ieri de la scoala, iar colegul tau Andrei a venit la tine si ti-a zis despre ce a invatat la scoala" La al doilea subiect au avut de scris un text de sase propozitii care sa raspunda la urmatoarele intrebari: ce anotimp se aproppie ce asteapta elevii cu nerabdare tu cum te simti cand se apropie vacanta unde iti vei petrece vacanta ce vei face in vacanta ce le urezi colegilor tai Aproape 193.000 de elevi din clasa a II-a vor sustine testele de evaluare finala, dintre care aproximativ 16.000 sunt inscrisi la scolile din Capitala.

acum 105 luni (18 May 2015)

UPDATE: La primul subiect, elevii au avut de redactat un bilet de cinci randuri de multumire pornind de la urmatorul context: "Ai lipsit ieri de la scoala, iar colegul tau Andrei a venit la tine si ti-a zis despre ce a invatat la scoala"

La al doilea subiect au avut de scris un text de sase propozitii care sa raspunda la urmatoarele intrebari: ce anotimp se aproppie ce asteapta elevii cu nerabdare tu cum te simti cand se apropie vacanta unde iti vei petrece vacanta ce vei face in vacanta ce le urezi colegilor tai

Aproape 193.000 de elevi din clasa a II-a vor sustine testele de evaluare finala, dintre care aproximativ 16.000 sunt inscrisi la scolile din Capitala. In acest an, numarul elevilor care sustin evaluarea finala este mai mare comparativ cu cel de anul trecut, intrucat elevii care sunt acum in clasa a II-a vin din prima promotie in care a fost introdusa clasa pregatitoare.

Evaluarea testelor pentru fiecare din clasele a II-a, a IV-a, a VI-a se finalizeaza in termen de cel mult sapte zile de la data sustinerii ultimului test de la clasa respectiva.

Pana la sfarsitul anului scolar, cadrele didactice trebuie sa depuna, la secretariatul scolii, fisele de evaluare si testele elevilor fiecarei clase.

Rezultatele obtinute la evaluare nu vor fi afisate si nici inregistrate in catalogul clasei, fiind folosite de fiecare unitate de invatamant la elaborarea planurilor individualizate de invatare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro