Elevi din Bistrita Nasaud prinsi facand sex oral unor colegi, pentru tigari

Elevi din Bistrita Nasaud prinsi facand sex oral unor colegi, pentru tigari

Se pare ca acesta primea in jur de 1000 de lei lunar de la tatal sau ce muncea in strainatate, insa niciodata nu ii ajungeau banii. Se pare ca baiatul de la care a pornit totul constientiza faptul ca comportamentul este unul deviant si chiar a incercat sa discute cu psihologul scolii despre acesta, fara insa a-i spune mare lucru despre cele intamplate.

acum 94 luni (5 Dec 2014)

Se pare ca cinci elevi de clasa a IX-a obisnuiau sa faca sex oral chiar in camera de internat unde locuiau, seara, dupa ce pedagogii dadeau stingerea.

Pedagogii au aflat dupa ce unul dintre elevi s-a dat de gol si a recunoscut.

Prima masura luata de conducerea unitatii de invatamant a fost mutarea disciplinara a celor cinci in alte licee din apropierea localitatii de domiciliu.

"In jurul datelor de 23-24 noiembrie, in internatul colegiului cativa elevi au avut un comportament deviant cu conotatii sexuale sa le zicem. La un moment dat s-a vorbit chiar de o agresiune sexuala, dar nu a fost vorba despre asa ceva", a declarant Gabriel Onul, directorul liceului.

Acesta mai spune ca toti cei 5 elevi provin din familii dezbinate sau cu parinti plecati in strainatate. Cel care a dat tonul acestor acte sexuale este un elev de clasa a IX-a din Nasaud. Baiatul a locuit o perioada la matusa sa, insa din toamna aceasta a refuzat sa mai aiba grija de el, astfel ca tatal l-a lasat la internat, in grija pedagogilor.

Se pare ca acesta primea in jur de 1000 de lei lunar de la tatal sau ce muncea in strainatate, insa niciodata nu ii ajungeau banii.

Colegii sai de scoala spun ca acesta obisnuia chiar sa se drogheze, sume importante mergand in aceasta directie. Si pedagogii care l-au supravegheat sustin ca l-au vazut de cateva ori comportandu-se ciudat si cu pupilele dilatate.

Actele sexuale erau filmate cu telefoanele mobile, filmuletele fiind ulterior luate de catre Politia care a intrat pe fir si a deschis o ancheta, infractiunea luata in calcul fiind act sexual cu un minor.

Se pare ca baiatul de la care a pornit totul constientiza faptul ca comportamentul este unul deviant si chiar a incercat sa discute cu psihologul scolii despre acesta, fara insa a-i spune mare lucru despre cele intamplate.

"Doamna lui diriginta mi-a spus ca baiatul vrea sa discute cu mine. Intotdeauna mi-a spus ca nu trebuie sa mai f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro