Elevi de gimnaziu judecati pentru sechestrarea profesoarei in clasa. Unul dintre ei a spus ca i s-a parut amuzant

Elevi de gimnaziu judecati pentru sechestrarea profesoarei in clasa. Unul dintre ei a spus ca i s-a parut amuzant

Dupa ce au incuiat usa clasei, au injurat-o, jignit-o si lovit-o pe profesoara, fapte "de natura a-i leza demnitatea si onoarea in calitate de cadru didactic, aflat in timpul orelor de curs", dupa cum se arata in rechizitoriu. Alin Valentin si vizionau un film de pe telefonul mobil, au fost deranjati de catre profesoara care le-a spus sa fie atenti la ora si le-a zis sa inchida telefonul mobil.

acum 56 luni (6 Jun 2018)

sunt judecati in prezent de catre Judecatoria Alexandria, urmand ca acestia sa se prezinte in instanta pe 11 iunie.

Atunci, minorii nu au lasat-o pe profesoara suplinitoare de educatie civica sa iasa din clasa. Dupa ce au incuiat usa clasei, au injurat-o, jignit-o si lovit-o pe profesoara, fapte "de natura a-i leza demnitatea si onoarea in calitate de cadru didactic, aflat in timpul orelor de curs", dupa cum se arata in rechizitoriu. Intreaga scena ar fi pornit de la faptul ca elevii s-au suparat ca profesoara le-a cerut sa nu se mai uite pe pe telefon si sa fie atenti la ore.

Andrei Auras a filmat scena si a lovit-o pe profesoara in timp ce Marian Ionut a tinut clanta pentru ca aceasta sa nu iasa din clasa. Pe filmare se observa cum cadrul didactic ii implora pe elevi sa nu o mai filmeze si sa nu o mai loveasca. Andrei Auras, a precizat ca, la data de 28.11.2017, in intervalul orar 11:00-11:50, in timpul orei de cultura civica, in timp ce se afla in ultima banca din clasa impreuna cu inculpatul P. Alin Valentin si vizionau un film de pe telefonul mobil, au fost deranjati de catre profesoara care le-a spus sa fie atenti la ora si le-a zis sa inchida telefonul mobil. Andrei Auras telefonul mobil si acesta a inceput sa o filmeze pe profesoara care era batuta de catre inculpatul P. sa iasa din clasa si in acest interval de timp o injurau de fata fiind si colegii acestora, martorii audiati in cauza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro