Eleva violata de sapte bestii din Vaslui a mobilizat mii de oameni in jurul ei: "Fata aceasta e a noastra, a tuturor romanilor", "Sa mergem la ea acasa, sa o imbratisam"

Eleva violata de sapte bestii din Vaslui a mobilizat mii de oameni in jurul ei:

"Adevarul" va prezinta cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii obscene si nedrepte de denigrare pornite in spatiul public de cele sapte bestii si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii sunt se bucura de o libertate permisa intr-un mod absurd de magistrati. Pe aceeasi tema: Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Sentinta-soc la Vaslui.

acum 108 luni (18 Jul 2015)

"Adevarul" va prezinta cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Incepand de luni, 20 iulie, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro vor lansa o campanie ampla in jurul acestui caz, pe care jurnalistii notri l-au prezentat in repetate randuri, din noiembrie anul recut, atunci cand s-a petrecut tragedia.

In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii obscene si nedrepte de denigrare pornite in spatiul public de cele sapte bestii si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii sunt se bucura de o libertate permisa intr-un mod absurd de magistrati. Daca apropiatii si rudele violatorilor duc acum o campanie de denigrare a victimei, noi trebuie sa-i aratam ca oamenii normali din aceasta tara sunt alaturi de ea si nu tolereaza asemenea fapte revoltatoare.

Va prezentam mai jos cateva dintre mesajele cititorilor nostri transmise dupa publicarea oribilului caz de la Vaslui:

Adrian Popescu

Buna ziua domnilor/doamnelor Va rog din suflet daca aveti posibilitatea sa creati o pagina de Facebook pentru organizarea unei adunari la Vaslui in fata Judecatoriei care i-a lasat liberi pe acei monstri. Sunt sigur ca ar fi mediatizata si sunt la fel de sigur ca vor veni cu miile, de la copii la oameni batrani. Dupa care trebuie sa mergem la fata aia acasa si fiecare dintre noi sa o luam in brate si sa-i spunem ca va fi bine. Eu sunt unul dintre aceia care ar merge fara probleme la Vaslui si va garantez ca acei nenorociti vor fi judecati la urgenta si bagati unde le este locul. Si mai mult decat atat, o mediatizare la nivelul asta va face sa auda de ei si cei din puscarii, care sa-i astepte cu bratele deschise.

Maria Linda

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro