Eleva de la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, batuta de o pedagoga: "Te omor, te omor!"

Eleva de la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, batuta de o pedagoga:

Am inteles ca doua fetite s-au certat si doamna supraveghetoare a vrut sa le desparta, sa le potoleasca (...) Supraveghetoarea risca ce e mai grav (...) A spus ca nu a mai putut controla, ca ea nu a vrut decat sa desparta copiii, care erau agitati", a declarat, luni dimineata, pentru Digi 24, Directoarea Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca, fara a preciza ce sanctiona risca angajata.

acum 29 luni (11 Jun 2018)

Conform imaginilor date publicitatii de Ziar de Cluj, la finalul scenei violente eleva este trimisa la dormitor, in timp ce pedagoga striga la ea: "Te omor, te omor!".

Conform News.ro, directoarea Liceului pentru Deficienti de Auz, Zoe Piontchevici, spune ca incidentul a avut loc duminica seara, cand a fost anuntata, iar cand a venit era liniste. Ea mai afirma ca va fi declansata o ancheta, urmand sa fie analizate imaginile, precizand ca angajata care a lovit-o pe eleva de clasa a VII-a nu este pedagog, fiind ingrijitoarea care ii supraveghea pe copii pe timpul noptii. Am inteles ca doua fetite s-au certat si doamna supraveghetoare a vrut sa le desparta, sa le potoleasca (...) Supraveghetoarea risca ce e mai grav (...) A spus ca nu a mai putut controla, ca ea nu a vrut decat sa desparta copiii, care erau agitati", a declarat, luni dimineata, pentru Digi 24, Directoarea Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca, fara a preciza ce sanctiona risca angajata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro