Eleva care se ia la tranta cu sistemul: "Cei doi copii din Retezat si-au pierdut viata din cauza iresponsabilitatii parintilor"

Eleva care se ia la tranta cu sistemul:

Drama de pe munte Sambata dupa-amiaza, un grup de sapte persoane, din care faceau parte si trei minori, respectiv Carla Gulacsi (16 ani), Dor Geta Popescu (14 ani) si Erik Gulacsi (13 ani), dar si tatii copiilor si doua femei, cu varste de 38 de ani si 40 de ani, a fost surprins de o avalansa produsa in zona Bucura - Varful Pelegii.

acum 45 luni (26 Apr 2017)

"Au murit doi copii de varsta mea din cauza ambitiilor si iresponsabilitatii parintilor lor. Am avut si eu 8 ani acum nu foarte mult timp si stiu ca nu voiam decat sa ma joc. Cei doi copii au fost impinsi de parinti spre performanta, nu li s-a dat de ales. Vorbesc din proprie experienta, am avut si eu momentul meu de glorie la o varsta frageda. Am participat la o cursa de 30 km de MTB pentru care m-am antrenat 3 saptamani si am terminat-o. Am dat un interviu la ziar si am aparut la televizor. Mi-a explicat ca nu am adversari la categoria mea de varsta si daca mai particip la concursuri pot deveni faimoasa, dar asta ar insemna sa ma antrenez mereu si sa renunt la joaca. Mi-am dat seama ca nu vreau sa renunt la joaca si la copilaria mea pentru performanta asta. M-am lasat de ciclism si tata m-a inteles si nu m-a presat in niciun fel sa continui ciclismul, dimpotriva. Daca voia, putea sa ma convinga sa continui si acum as fi fost o ciclista faimoasa", scrie Anna pe pagina sa de Facebook. Drama de pe munte

Sambata dupa-amiaza, un grup de sapte persoane, din care faceau parte si trei minori, respectiv Carla Gulacsi (16 ani), Dor Geta Popescu (14 ani) si Erik Gulacsi (13 ani), dar si tatii copiilor si doua femei, cu varste de 38 de ani si 40 de ani, a fost surprins de o avalansa produsa in zona Bucura - Varful Pelegii.

Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, doi alpinisti campioni, au decedat. "Cei cinci raniti, recuperati sambata seara au fost predati echipelor medicale si au fost transportati doi la Centrul de Primiri Urgente Hateg si trei la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Hunedoara", a precizat maiorul Claudiu Iacob. Recuperarea victimelor avalansei din Retezat

Va recomandam si:

Avalansa mortala din Retezat: salvatorii montani au preluat trupurile celor doi copii, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

Salvatorii montani au ajuns, duminica dupa-ami... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro