Elev la un liceu din Focsani, gasit spanzurat. Ce l-a impins sa recurga la acest gest

Elev la un liceu din Focsani, gasit spanzurat. Ce l-a impins sa recurga la acest gest

Un elev de liceu din Focsani a fost gasit spanzurat intr-o locuinta din comunva Virtescoiu. "Politistii au fost sesizati ca un tanar de 18 ani din comuna Vartescoiu a fost gasit spanzurat intr-o anexa a unei locuinte din comuna Virtescoiu.

acum 43 luni (24 Nov 2017)

Un elev de liceu din Focsani a fost gasit spanzurat intr-o locuinta din comunva Virtescoiu.

"Politistii au fost sesizati ca un tanar de 18 ani din comuna Vartescoiu a fost gasit spanzurat intr-o anexa a unei locuinte din comuna Virtescoiu. In cauza a fost intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru moarte suspecta", potrivit agentului principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presa al IPJ Vrancea.

Pagina sa de Facebook este plina cu mesaje de condoleante. Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Dumnezeu sa te odihneasca in pac", scriu un prieten. Imi era un prieten foarte bun, un baiat cu un suflet mare! Nu am cuvinte, nici acum nu imi vine sa cred ca este adevarat" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro