Elev de 7 ani umilit de invatatoare: "Ma, tu esti nebun la cap!", "Ma, tu esti tampit de tot!", "Jumatate de creier ce esti!"

Elev de 7 ani umilit de invatatoare:

O invatatoare de la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj este acuzata de parinti, care au obtinut si o serie de inregistrari audio, ca practica umilirea elevilor, scrie stiridecluj.ro. Doi dintre ei au fost dati afara din liceu, iar 61 au notele scazute la purtare Doi elevi de la un liceu de elita din Cluj, mutati disciplinar la alta scoala, pentru bancuri cu profesori puse pe Facebook. Alti 61 de elevi au note scazute la purtar Elevii de la un liceu clujean risca sa fie exmatriculati pentru ca au postat pe Facebook mesaje obscene la adresa profesorilor

acum 102 luni (1 Apr 2015)

O invatatoare de la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj este acuzata de parinti, care au obtinut si o serie de inregistrari audio, ca practica umilirea elevilor, scrie stiridecluj.ro.

Stiri de Cluj a obtinut o astfel de inregistrare audio, in care invatatoarea Monica C. isi varsa nervii pe un baietel de 7 ani, din clasa intai. La final ii instiga si pe ceilalti elevi sa il umileasca in fata clasei, pentru a-l "trezi".

"Ma tu esti nebun la cap, unde dracu ai vazut, de ce scrii zero ma baiatule? Ma tu esti normal la cap, tu esti intreg? Tu nu esti in stare sa urmaresti o data cu noi? Tu nu iti poti reveni la ritmul colegilor tai? Vino dracului la catedra sa te pazesc ca pe un copil mic. Jumatate de creier ce esti! Bebelus!", a strigat profesoara timp de aproape 2 minute. "Invatatoare este un cadru didactic deosebit, cu rezultate bune" Director Sigismund Toduta, Sandean-Ovadiuc Vasile, a declarat pentru "Adevarul" ca este vorba despre o invatatoare tanara, de 27 de ani, care a recunoscut ca a gresit. "Este o invatatoare tanara, un cadru didactic deosebit care are rezultate bune. Vreau sa va spun ca la conducerea scolii nu exista nicio reclamatie. Noi am facut o sedinta cu parintii si am incercat sa aplanam conflictul. S-a stabilit ca nu se face reclamatie, iar doamna invatatoare va fi monitorizata. De atunci nu au mai fost probleme", a sustinut directorul. Ieri, o Comisie de la Inspectoratul Scolar a analizat cazul, iar astazi se va infiinta o Comisie a scolii. Vom infiinta o comisie de cercetare din scoala, neutra, - neutra, care va analiza situatia. Ancheta se va face in primele zile dupa ce incepe scoala pentru ca acum e scoala altfel, profesorii sunt la olimpiade, e greu de facut o comisie. Ce spun parintii Copilul care apare pe inregistrare a fost mutat la alta scoala. Parintii sunt impartiti in doua tabere, unii o sustin pe invatatoare, iar altii o critica. "Sunt trei luni de inregistrari. Pana nu a venit doamna Gherman nimeni n... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro