Elev de 7 ani din Craiova cercetat pentru violenta. Baiatul isi loveste si terorizeaza colegii de clasa. "A apucat-o de degetul de la mana, dandu-l peste cap"

Elev de 7 ani din Craiova cercetat pentru violenta. Baiatul isi loveste si terorizeaza colegii de clasa.

"Fetita mea a fost batuta de catre acest copil de mai multe ori, nu am depus cerere de fiecare data, am incercat sa stau de vorba si cu parintii, dar degeaba. Parintii copilului de 7 ani acuzata de violenta sustin ca acesta nu este cel mai cuminte, dar este talentat la pian si nu vor sa il transfere la o alta institutie de invatamant.

acum 28 luni (19 Mar 2018)

Parintii au povestit ca elevul in varsta de 7 ani este agresiv si ii terorizeaza pe copii. "Fetita mea a fost batuta de catre acest copil de mai multe ori, nu am depus cerere de fiecare data, am incercat sa stau de vorba si cu parintii, dar degeaba. Nu este normal ca un copil de 7 ani sa aiba un astfel de comportament. Colegul ei a trecut pe langa ea, a apucat-o de degetul de la mana dreapta, dandu-l peste cap . Cercetat pentru violenta Conducerea Liceului de Arte "Marin Sorescu" i-a scazut baiatului de 7 ani nota la purtare in primul semestru, dar aceasta masura nu a avut niciun efect. Incercarea noastra este de a tempera si integra si copiii care sunt un pic mai rebeli", a precizat Lucia Croitoru, directorul Liceul de Arte "Marin Sorescu". "Politistii efectueaza verificari pentru stabilirea intregii activitati si la finalizarea acestora se vor lua masuri in consecinta", a declarat Mihaela Gird, purtatorul de cuvant din cadrul IPJ Dolj. Parintii copilului de 7 ani acuzata de violenta sustin ca acesta nu este cel mai cuminte, dar este talentat la pian si nu vor sa il transfere la o alta institutie de invatamant. "Acest elev impreuna cu familia se afla intr-un program de consiliere desfasurat la nivelul unitatii de invatamant, dar si la centrul judetean de resurse educationala Dolj. Noi vom tine permanent legatura cu unitatea de invatamant pentru a monitoriza procesul instructiv educativ la clasa resepctiva", a spus Nicoleta Litoiu, purtator de cuvant ISJ Dolj. Elevul de 7 ani acuzat ca isi terorizeaza elevii studiaza pianul la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro