Elena Udrea, traumatizata de contactul cu detinutele de la Penitenciarul Targsor. Amenintata si fara posibilitatea sa faca cumparaturi

Elena Udrea, traumatizata de contactul cu detinutele de la Penitenciarul Targsor. Amenintata si fara posibilitatea sa faca cumparaturi

Aceasta este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului "Gala Bute" de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte. Dupa trimiterea in judecata a dosarului, procurorii au dispus sa continue cercetarile fata de Elena Udrea pentru infractiunea de spalare de bani, aceasta fiind acuzata ca a luat mita mai multe sume de bani, pe care le-a transferat la PDL Bucuresti, sub aparenta unor contracte de donatie fictive, intocmite pentru a disimula originea infractionala a banilor.

acum 66 luni (3 May 2015)

Mai mult, la doar doua zile de la transfer, aceasta a anuntat ca va cere sporirea masurilor de supraveghere a sa dupa ce ar fi primit o scrisoare de amenintare in arest. La adresa va fi atasata si scrisoarea primita de Elena Udrea de cand se afla in arest in care autorul ii spune ca a fost platit sa o intepe cu un ac infectat, in timp ce e in detentie. Deputatul va arata ca a inceput sa resimta o temere si pentru ca in penitenciar, spre deosebire de arestul Politiei, detinutii au contact mult mai des. Acesta a explicat ca Udrea a fost luata prin surprindere de mutarea sa, unde pana marti, cand ii va putea fi alimentat cardul de penitenciar, nu isi va putea cumpara nimic de la magazinul inchisorii. "Pana marti nu are bani si posibilitatea sa-si achizitioneze nimic, precum apa, produse igienice, pentru ca nu se pot alimenta cardurile de penitenciar, avand in vedere faptul ca nu se lucreaza in zilele de sarbatoare. Starea de spirit a Elenei Udrea este schimbata, impactul ei cu mediul penitenciar este unul evident, are o reala problema in a se gandi ca in perioada urmatoare va fi vizitata de catre membrii familiei sau cunostinte in alte conditii decat cele in arest preventiv, respectiv fiind separata de acel geam protector specific mediului de penitenciar", a declarat Chiciu. Acesta a adaugat ca deputatul se afla in acest moment in carantina pentru 21 de zile.

"Parca este un criminal care trebuie sa stea intr-o cusca"

In weekendul care a trecut, Elena Udrea a fost vizitata si de prietena ei Ruxandra Dragomir. De parca Elena ar fi fost un criminal care trebuie sa stea intr-o cusca, un om caruia trebuie sa i se interzica orice contact cu alta fiinta umana. Aceasta a mai adaugat ca mancarea pe care i-a dus-o Elenei Udrea "a fost controlata gram cu gram" si s-a intors acasa cu mai mult de jumatate din cat voia sa ii dea. "Nici macar o prajitura nu am reusit sa-i lasam, de 1 Mai, pe motiv ca are crema", adauga Ruxandra Dragomir.

"La fel de b... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro