Elena Udrea si-a prezentat programul la prezidentiale

Elena Udrea si-a prezentat programul la prezidentiale

"Trebuie sa cream lucruri de munca, trebuie sa tragem un semnal de alarma ca avem nevoie sa ne procupam cu totii de crearea locurilor de munca, bine platite, pentru cei care termina scoli si au nevoie sa paseasca mai departe, cu siguranta, dar si pentru cei care au plecat din tara. Intre 1981 si 1989, datorita productiei, Romania si-a platit partea datoriei externe publice, de 10 miliarde de dolari (...) Avem un singur martor, aici, a aceea ce a fost Uzina Republica, dar si al anilor in care aceasta emblema a industriei Romanesti a fost distrusa si aruncata la cosul de gunoi (...) Prin distrugerea Fabricii Republica, ne aflam intr-un caz de subminare a economiei nationale, distrugerea cu rea-credinta, a ceea ce a fost industria romaneasca.

acum 110 luni (2 Oct 2014)

"Trebuie sa cream lucruri de munca, trebuie sa tragem un semnal de alarma ca avem nevoie sa ne procupam cu totii de crearea locurilor de munca, bine platite, pentru cei care termina scoli si au nevoie sa paseasca mai departe, cu siguranta, dar si pentru cei care au plecat din tara. Pentru acestia este nevoie de locuri de munca. Este si un semnal pentru viitor, pentru cat de important este ca romanii sa se prezinte la vot, sa voteze pentru viitorul ei, nu pentru trecutul care a insemnat distrugerea acestei tari. Intre 1981 si 1989, datorita productiei, Romania si-a platit partea datoriei externe publice, de 10 miliarde de dolari (...) Avem un singur martor, aici, a aceea ce a fost Uzina Republica, dar si al anilor in care aceasta emblema a industriei Romanesti a fost distrusa si aruncata la cosul de gunoi (...) Prin distrugerea Fabricii Republica, ne aflam intr-un caz de subminare a economiei nationale, distrugerea cu rea-credinta, a ceea ce a fost industria romaneasca. Este un bun loc pentru a face promisiuni romanilor, pentru a promite, in calitate de viitor presedinte al Romaniei, o tara pe care cu totii sa o indragim".

"Ma angajez ca Romania va fi condusa de oameni de buna-credinta, competeneti, care sa vrea sa construiasca".

"Romania se poate dezvolta numai daca, in fruntea acestei tari, vor fi suficienti oameni capabili sa miste tara inainte, sa faca lucruri concrete. Avem nevoie de oameni capabili sa construiasca".

"Ma voi lupta pentru un Guvern capabil sa puna in practica o viziune de tara. Romania nu va avea de ales idealul de presedinte, sunt convinsa ca in aceasta hala sunt oameni care ar putea sa conduca Romania mai bine decat oricare dintre candidatii inscrisi, insa doar cei care ne-am inscris putem sa fim alesi. Romania are nevoie, din noiembrie 2014, de un model de presedinte capabil sa construiasca. Sunt un om care a demonstrat ca, in trecutul sau, pot sa edific, sa ridic lucrurile, ca pot sa las in urma mea, lucruri conc... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro