Elena Udrea: Reducerea CAS, o actiune populista, de campanie

Elena Udrea: Reducerea CAS, o actiune populista, de campanie

Atat timp cat Guvernul nu este in stare sa acopere lipsa de la buget, generata de aceasta reducere, nu suntem de acord sa giram toate aberatiile lui Victor Ponta", a declarat Elena Udrea.

acum 117 luni (9 Sep 2014)

"Au votat lipsiti de responsabilitate (...). Prin votul de astazi, dat de cei de la PNL, ma gandesc ca tandemul care se profila la campania prezidentiala este Ponta presedinte - Iohannis premier. PMP este singurul partid care a actionat responsabil, sustine ca este nevoie de reducerea CAS, dar numai in mod real, nu ca o actiune populista, de campanie. Atat timp cat Guvernul nu este in stare sa acopere lipsa de la buget, generata de aceasta reducere, nu suntem de acord sa giram toate aberatiile lui Victor Ponta", a declarat Elena Udrea.

De asemenea, Elena Udrea cere demisia premierului Victor Ponta, pentru slaba gestionare a negocierii portofoliului Romaniei, privind postul de comisar european. Ponta nu poate sa-l refuze pe Iliescu cu aceasta propunere, fara sa conteze si ce portofoliu primeste", a mai spus Elena Udrea. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro