Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta "mama coruptilor"

Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta

Udrea este acuzata, in dosarul Microsoft, de trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si de spalare de bani.

acum 68 luni (14 Feb 2015)

Elena Udrea, arestata de trei zile in dosarul Microsoft, a postat un nou mesaj pe Facebook in care sustine ca a facut multe lucruri bune ca ministru si chiar a limitat coruptia la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Mai mult, ea spune ca activitatea ei de ministru a generat mii de locuri de munca.

"In goana nebuna de a ma discredita si a ma prezenta drept "mama coruptilor", intreg mandatul meu de ministru al Dezvoltarii este tocat sistematic si nejustificat. Programul "Schi in Romania" reprezinta una dintre cele mai mari reusite in materie de infrastructura de dupa Revolutie: a generat mii de locuri de munca, venituri de zeci de milioane de euro la stat si a oferit oportunitati unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de catre primarii - deci, daca exista fapte de coruptie, acolo trebuie cautate.

Ca ministru, am facut tot posibilul pentru a limita coruptia: am introdus standarde de cost, am limitat aditionalele la contractele cu statul, am facut platile la vedere in functie de ordinea in care veneau facturile si le-am cerut public constructorilor sa faca mai degraba ceva pentru Romania decat sa dea spagi functionarilor de prin minister", a scris Elena Udrea pe Facebook. Elena Udrea se afla in arest din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata pentru 30 de zile prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul Microsoft.

Udrea este acuzata, in dosarul Microsoft, de trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si de spalare de bani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro