Elena Udrea: Nu avem nevoie de un presedinte care sa fie santajabil

Elena Udrea: Nu avem nevoie de un presedinte care sa fie santajabil

Pe de alta parte, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca proiectele politice care au la baza doar interesul personal, rareori au succes, acordand drept exemplu, "proiectul USL", despre care spune ca s-a destramat, in momentul in care Victor Ponta nu a mai dorit sa il sustina pe Crin Antonescu, la alegerile prezidentiale.

acum 79 luni (13 Sep 2014)

"Este foarte important ca toate secretele din CV-urile candidatilor sa apara. Este foarte important sa stim ce a facut fiecare candidat, cine vrea sa conduca Romania. Este foarte corect ce a spus presedintele Romaniei, ca fiecare sa spuna public ce a facut, daca sunt sau nu ofiteri acoperiti. Nu avem nevoie de un presedinte care sa fie santajabil, ci independent", a spus Elena Udrea.

Pe de alta parte, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca proiectele politice care au la baza doar interesul personal, rareori au succes, acordand drept exemplu, "proiectul USL", despre care spune ca s-a destramat, in momentul in care Victor Ponta nu a mai dorit sa il sustina pe Crin Antonescu, la alegerile prezidentiale. S-a destramat, cand Victor Ponta nu a mai dorit sa il sustina pe Crin Antonescu la Presedintie. Eu zic din 2012 ca Victor Ponta nu il va sustine pe Crin Antonescu la Presedintie si asa s-a intamplat. Pretextul gasit a fost lamentabil pentru tara, cel potrivit caruia PNL a hotarat ruperea proiectului USL pentru ca Iohannis nu a primit functia de vicepremier. A fost o alianta gandita doar de conducerea partidului, de aceea nu poate fi un proiect de succes", a mai spus Elena Udrea. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro