Elena Udrea: Initiativa de suspendare a presedintelui este iresponsabila

Elena Udrea: Initiativa de suspendare a presedintelui este iresponsabila

Sa vii cu doua luni inainte de alegeri sa vorbesti de suspendare arata cat de iresponsabil esti, cat de lipsit de continut ca si candidat la presedintie.

acum 103 luni (6 Sep 2014)

Initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Basescu, este una iresponsabila, neserioasa, nici nu iau in seama aceasta initiativa, a declarat, sambata, la Targoviste, Elena Udrea.

''Neserioasa, nedemna de un om care are a doua functie in stat, iresponsabila pentru ca suntem intr-un context international in care e un conflict cu Ucraina, avem probleme interne privind starea economiei'', a spus Elena Udrea, intrebata de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Tariceanu de vineri privind suspendarea presedintelui, potrivit Agerpres.

Initiativa lui Tariceanu este pusa de Elena Udrea si in contextul alegerilor prezidentiale.

''Scopul pe care Tariceanu il are este de a acoperi o nevoie de dezbatere a proiectului pe care il propune pentru tara. Si el si Ponta ar trebui sa ne spuna care sunt proiectele pe care le au pentru Romania. Sa vii cu doua luni inainte de alegeri sa vorbesti de suspendare arata cat de iresponsabil esti, cat de lipsit de continut ca si candidat la presedintie.

''Nu este o vizita de precampanie, am venit pentru Zilele Cetatii Targoviste, pentru ca sunt cetatean de onoare al municipiului Targoviste. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro