Elena Udrea, in fata magistratilor de la Curtea Suprema: "Gala asta mi-a adus huiduielile a 8.000 de spectatori si un dosar penal"

Elena Udrea, in fata magistratilor de la Curtea Suprema:

De asemenea, aceasta a solicitat efectuarea unei expertize financiare si trimiterea de adrese la Ministerul Dezvoltarii pentru a fi puse la dispozitia instantei toate ordinele de ministru semnate de ea. Ea a precizat ca fosta sotie a lui Dan Condrea ar trebui sa prezinte dovada ca dosarele prin care s-ar fi alocat sute de mii de euro din fonduri europene pentru firma Hexi Pharma ar fi fost contrasemnate de fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. "Acele dosare aprobate cu sute de mii de euro de fonduri europene pentru firma lui Dan Condrea erau contrasemnate de Elena Udrea.

acum 88 luni (27 May 2016)

Deocamdata vreau doar sa precizez ca nu am avut ce sa spun de domnul Boc, deci nu l-am acuzat de nimic, cu atat mai putin nu "l-am denuntat", asa cum pare ca au inteles unii jurnalisti". Reactia a venit dupa ce unii jrunalisti au comentat cererea avocatilor ei de a-i cita ca martori pe Emil Boc, Catalin Predoiu si Dorin Cocos, ca "i-a denuntat". Declaratiile Elenei Udrea

Audierea de astazi este continuarea celei din 26 aprilie, cand a dat alte detalii. Unele mi-au reusit, unele nu, Gala asta mi-a adus huiduielile a 8.000 de spectatori si un dosar penal", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a raspusn si altor intrebari, puse de avocati, judecatori sau procurori. Un exemplu sunt veniturile lui Cristi Calugaru, probabil si alte plati facute in timpul campaniilor pe care un partid nu le putea justifica pentru ca depaseau cuantumul permis de lege".

Procuror DNA: "Era ceva obisnuit ca un act normativ sa fie transmis spre avizare si in aceeasi zi sa fie adoptat de Guvern?" Drept urmare, am considerat ca trebuie sa stim de la inceputul anului ce vrem sa facem pana in decembrie, ca sa fim eficienti". Cocos, Predoiu si Boc, ceruti ca martori

La termenul de vineri al procesului, inculpatii din acest dosar au fost intrebati ce martori doresc sa fie audiati si ce probe propun in apararea lor. De asemenea, aceasta a solicitat efectuarea unei expertize financiare si trimiterea de adrese la Ministerul Dezvoltarii pentru a fi puse la dispozitia instantei toate ordinele de ministru semnate de ea. "Se incearca acoperirea scandalului"

Inainte de audiere, Elena Udreaa facut o declaratie, in fata instantei, despre cazul Hexi Pharma. Ea a precizat ca fosta sotie a lui Dan Condrea ar trebui sa prezinte dovada ca dosarele prin care s-ar fi alocat sute de mii de euro din fonduri europene pentru firma Hexi Pharma ar fi fost contrasemnate de fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. "Mi se pare socant ca, intr-un caz de ge... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro