ELENA UDREA il contrazice pe Basescu: O femeie are sanse la prezidentiale

ELENA UDREA il contrazice pe Basescu: O femeie are sanse la prezidentiale

Sunt convinsa ca electoratul de dreapta, in turul doi, dintre mine si Victor Ponta, va vota cu mine In ceea ce priveste declaratia Ancai Boagiu, potrivit careia, in turul doi, dreapta ar trebui sa fie unita, Elena Udrea a precizat ca Vasile Blaga si Klaus Iohannis nu au facut nicio declaratie, cu privire la ce vor face in turul doi, insa este sigura ca electoratul de dreapta o va vota, daca va ajunge in turul doi.

acum 102 luni (13 Sep 2014)

"Ma asteptam ca presedintele sa nu spuna lucrurile aceastea. Eu sunt o femeie care a candidat, dincolo de functia de ministru, la Bucuresti, in Moldova, la Roman, si cand partidul era in cadere, in 2012, am reusit sa obtin un numar mare de voturi. Romanii sunt dispusi, conform sondajelor, sa voteze femei, probabil ca presedintele nu era la curent cu ultimele cercetari sociologice. Nu sunt un candidat care merge in intalniri aranjate, ca domnul Ponta sau care nu da mana cu toti oamenii, cum face Klaus Iohannis. Este o realitate si cred ca va fi demonstrata, in noiembrie.

O concluzie este clara: am facut lucrurile in care am crezut

Elena Udrea a declarat ca intotdeauna a fost consecventa, in ceea ce priveste convingerile sale, subliniind ca "de zece ani, spune si se lupta pentru acelasi lucru". Mi-am asumat opiniile si am sustinut un proiect de tara, indiferent de costuri si nu am ezitat si nu am tradat. De zece ani spun aceleasi lucru si ma lupt pentru acelasi lucru si afirm aceleasi convingeri.

Sunt convinsa ca electoratul de dreapta, in turul doi, dintre mine si Victor Ponta, va vota cu mine

In ceea ce priveste declaratia Ancai Boagiu, potrivit careia, in turul doi, dreapta ar trebui sa fie unita, Elena Udrea a precizat ca Vasile Blaga si Klaus Iohannis nu au facut nicio declaratie, cu privire la ce vor face in turul doi, insa este sigura ca electoratul de dreapta o va vota, daca va ajunge in turul doi.

"Evident ca avem aceasta obligatie ca, in turul doi, fiind membrii aceleiasi familii politice, sa ne sustinem reciproc in turul doi. Nu i-am auzit pe Klaus Iohannis si pe Vasile Blaga sa faca aceasta declaratie, dar este mai putin important. Electoratul merge dupa propriile convingeri si sunt convinsa ca electoratul de dreapta, in turul doi, dintre mine si Victor Ponta, va vota cu mine".

In acest sens, Elena Udrea a precizat ca multi membri PDL nu inteleg de ce trebuie sa il sustina pe Klaus Iohannis, un c... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro