ELENA UDREA FATA IN FATA CU CRISTOIU si BOGDAN - ora 22.00, "Jocuri de Putere"

ELENA UDREA FATA IN FATA CU CRISTOIU si BOGDAN - ora 22.00,

In aceasta seara, de la ora 22.00, candidata "partidului in blugi" se intoarce la "Jocuri de Putere" si tine piept tirului lui Ion Cristoiu si Rares Bogdan.

acum 65 luni (30 Sep 2014)

In aceasta seara, de la ora 22.00, candidata "partidului in blugi" se intoarce la "Jocuri de Putere" si tine piept tirului lui Ion Cristoiu si Rares Bogdan. Cum a ajuns Elena din Plescoi si Elena din Primaverii sa spere la Elena din Dealul Cotroceniului. Cum se va intelege cu Vasile Blaga, care i-a suflat presedintia PDL si a provocat ruptura lui Traian Basescu de portocalii? Ce stie Elena Udrea si nu a spus inca?

Vei afla cele 3 angajamente ale candidatei si care sunt compromisurile la care nu este dispusa! Dar si cum are de gand sa-i cucereasca pe intelectuali! Ce va face Traian Basescu dupa ce pleaca de la Cotroceni?

Totul despre Elena Udrea diseara, la "Jocuri de Putere", in cadrul unei emisiuni cu raspunsuri la intrebari pe care inca nu i le-a pus nimeni! Cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu, la Realitatea TV! ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro