Elena Udrea, din nou in fata instantei pentru a scapa de controlul judiciar. Judecatorii au cerut sa se ABTINA

Elena Udrea, din nou in fata instantei pentru a scapa de controlul judiciar. Judecatorii au cerut sa se ABTINA

Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar in dosarul "Gala Bute", insa cei mai multi dintre judecatorii care ar fi trebuit sa se pronunte in acest caz au mai judecat inainte alte cerereri ale Elenei Udrea si de data aceasta au cerut sa se abtina.

acum 87 luni (25 Aug 2015)

Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar in dosarul "Gala Bute", insa cei mai multi dintre judecatorii care ar fi trebuit sa se pronunte in acest caz au mai judecat inainte alte cerereri ale Elenei Udrea si de data aceasta au cerut sa se abtina. Urmeaza, astfel, sa se stabileasca un nou termen pentru judecarea contestatiei depuse de fostul lider al PMP. Elena Udrea a declarat, marti, la iesirea de la Curtea Suprema, ca isi propune ca in peroada urmatoare sa aiba mai multe initiative legislative, legate de domeniul sanatatii.

"Am foarte multe lucruri de facut, imi propun sa am cateva initiative legislative, sa votez Codul fiscal. Am discutii cu medicii din tara, lucruri importante care ar trebui sa fie in perocuparea parlamentarilor, daca ei nu are veni cu lista de preocupari de la partid. Solutia este sa se creeze prin contracte ale medicilor cu spitalele ca medicii sa fie platiti conform volumului de munca pe care il depun", a declarat Elena Udrea, conform B1 TV. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro