Elena Udrea, audiata astazi in dosarul Gala Bute

Elena Udrea, audiata astazi in dosarul Gala Bute

Elena Udrea se afla la aceasta ora la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute in care este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de fraudare a fondurilor europene.

acum 94 luni (26 Apr 2016)

Elena Udrea se afla la aceasta ora la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute in care este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de fraudare a fondurilor europene. Udrea este audiata inainte ca dosarul sa treaca la a doua etapa, cea a administrarii si discutarii probelor aduse atat de procurori cat si de avocatii apararii.

Udrea a anuntat deja ca intentioneaza sa cheme mai multi martori in instanta, printre care si fosti colegi din Minister, care sa ofere detalii despre organizarea Galei Bute. Acesta a oferit o declaratie mai detaliata cu privire la acuzatiile potrivit carora oamenii de afaceri plateau comisioane nelegale catre functionari din Minister pentru a se asigura ca institutia achita platile la timp pentru contractele deja aflate in derulare, informeaza Digi 24. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro