Elena Udrea, admisa cu media 8,20 la masterul de "Consiliere pastorala si asistenta psihosociala", la buget

Elena Udrea, admisa cu media 8,20 la masterul de

Elena Udrea a fost admisa la masterul "Consiliere pastorala si asistenta psihosiciala" al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca cu media finala 8,20. De asemenea, Elena Udrea va trebui sa completeze si doua stagii de practica, ce vor presupune activitati de practica liturgica in institutii bisericesti partenere, practica in centre si cabinete de consiliere si psihoterapie, in unitati educativ-corective sau in unitati educative si unitati educative extrascolare.

acum 40 luni (21 Sep 2016)

Elena Udrea a fost admisa la masterul "Consiliere pastorala si asistenta psihosiciala" al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca cu media finala 8,20.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Facultatii de Teologie, Elena Udrea a fost notata cu 9,10 pentru criteriul 1 de departajare, adica proiectul de admitere, in timp ce la criteriul 2, ce reprezinta media examenului de licenta, a fost notata cu 6,85.

Astfel, deputatul Elena Udrea a intrat pe ultimul loc, al patrulea, de la buget.

Conform institutiei, programul masteral ales de Elena Udrea "este unul interdisciplinar si are ca scop dezvoltarea de competente din domeniile Teologie si Psihologie. Acesta urmareste aducerea impreuna a metodelor clinice de psihologie si psihoterapie seculara cu metoda si practica teologica pastorala. In acelasi timp, ofera o abordare holistica a psihoterapiei si integreaza terapeutica afectiunilor psihice intr-un cadru spiritual, ceea ce confera un plus de confort pacientilor religiosi si o abordare duhovniceasca a procesului terapeutic".

In timpul masterului, deputatul Elena Udrea va studia materii ca Relativismul religiozitatii postmoderne, Propedeutica teologica, Perspectiva crestina asupra Bioeticii, Metafizica si Teologia sau Elemente de Terapeutica religioasa.

De asemenea, Elena Udrea va trebui sa completeze si doua stagii de practica, ce vor presupune activitati de practica liturgica in institutii bisericesti partenere, practica in centre si cabinete de consiliere si psihoterapie, in unitati educativ-corective sau in unitati educative si unitati educative extrascolare.

"Am dat examenul de inscriere la masterat la Babes-Bolyai, la Cluj, si am intrat la Consiliere pastorala si Asistenta psiho-sociala. (...) Este un master de un an de zile, in urma caruia, pregatindu-ma in acest domeniu, imi doresc sa pot sa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro