Elena Udrea a vorbit despre vacantele de lux ale procurorilor pe Coasta de Azur in vilele lui Dragos Dobrescu si Buzoianu

Elena Udrea a vorbit despre vacantele de lux ale procurorilor pe Coasta de Azur in vilele lui Dragos Dobrescu si Buzoianu

Elena Udrea a amintit si depsre perioada in care Traian Basescu si Victor Ponta au fost de acord sa o n umeasca pe Codruta Kovesi in functia de procuror sef la DNA amintind ca a fost mesagerul partia de legatura intre Traian Basescu si Victor Ponta si ca la acea intalnire cu Ponta a fost avertizata ca va fi prima arestata de Kovesi, iata declaratia Elenei Udrea: "Domnul Ponta mi-a spus atunci.

acum 90 luni (15 Apr 2016)

Joi seara in cadrul unei emisiuni la Romania TV Elena Udrea a facut cateva comentarii despre vacantele unor procurori pe care le-ai petrecut in vilele luxoase ale lui Dragos Dobrescu si Bogdan Buzoianu.

Ea a afirmat ca acestia au facut intelegeri cu procurorii si ca sa scape de acuzatii si sa ramana si cu banii, vin din cand in cand sa faca denunturi deplasandu-se cu avioane private.

"Se site cine sunt, exista fotografii, astept sa vada daca spun dar informatiile vor iesi la iveala curand" a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a amintit si depsre perioada in care Traian Basescu si Victor Ponta au fost de acord sa o n umeasca pe Codruta Kovesi in functia de procuror sef la DNA amintind ca a fost mesagerul partia de legatura intre Traian Basescu si Victor Ponta si ca la acea intalnire cu Ponta a fost avertizata ca va fi prima arestata de Kovesi, iata declaratia Elenei Udrea:

"Domnul Ponta mi-a spus atunci. Si au fost martori, oameni care erau de fata in momentul acela" Citeste si:

+PROCESUL SAPTAMANII. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro