Elena Udrea a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie. Care sunt cauzele eliminarii

Elena Udrea a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie. Care sunt cauzele eliminarii

Decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat, joi ca la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala toti ceilalti 16 fosti colegi ai Elenei Udrea continua studiile. "Doamna Elena Udrea a fost exmatriculata anul trecut in luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxa pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala la care era inscrisa, iar conform procedurii s-a luat aceasta decizie.

acum 61 luni (8 Feb 2018)

Decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat, joi ca la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala toti ceilalti 16 fosti colegi ai Elenei Udrea continua studiile.

"Doamna Elena Udrea a fost exmatriculata anul trecut in luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxa pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala la care era inscrisa, iar conform procedurii s-a luat aceasta decizie.

Elena Udrea a participat in 7 octombrie 2016 la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, dezvaluind ca a avut emotii si ca s-a simtit ca in anii de facultate, ca o studenta oarecare.

"Am avut un prim curs de Psihologia religiilor, in cadrul masterului de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, e interesant mai ales pentru cei care nu au facut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Ma bucur ca am ales sa vin la Cluj, la Facultatea de Teologie, am intalnit oameni de la facultate, decanul, sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universitatii. Am intrat in sala de curs, unde erau colegii din grupa de master si am avut exact emotia de acum 20 de ani, ceea ce m-a bucurat foarte mult.

Aceasta a precizat ca va veni la Cluj de cate ori vor fi cursuri pe care a ales sa le urmeze, saptamanal sau cand sunt obligatorii, iar in rest le va obtine pe mail.

"Masterul nu il fac de dragul de a face, ci vreau sa aprofundez acest domeniu pentru a-l folosi in mod temeinic si stiintific, nu doar asa, prin cunostintele dobandite de mine insami. Nu am nevoie de dispensa de la procuror, pot sa circul in Romania fara probleme", a subliniat aceasta.

Intrebata daca va avea o tinuta sobra la cursuri, Elena Udrea a aratat ca in afara de poze de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro