Electric Castle, distractie in noroi. "Tinerii astia au un surub desurubat sa vina de la asa o distanta pe o vreme ca asta"

Electric Castle, distractie in noroi.

Nici macar ploaia nu a fost in stare sa opreasca multimea de tineri ce dansau entuziasti in curtea plina de balti a batranului Castel Banffy de la Bontida la Festivalul Electric Castle. Cum ajungi la castel Drumul de la Cluj la Bontida te costa 7 lei daca iei unul din autobuzele ce asteptau festivalierii la Sala Sporturilor din oras si care circula destul de des, poate mai des decat transportul in comun din Cluj, unde un bus vine din 10 in 10 minute. ceva ce trebuie facut) erau pozele cu sigla festivalului: lumea isi facea selfiuri fie cu sigla Electric Castle aproape de intrare, chiar daca asta inseamna sa stea in mijlocul baltii, fie cu castelul in spate, aproape de o mini-oaza de relaxare cu copaci ai caror trunchiuri erau luminate incat crea o atmosfera de poveste.

acum 66 luni (17 Jul 2016)

Nici macar ploaia nu a fost in stare sa opreasca multimea de tineri ce dansau entuziasti in curtea plina de balti a batranului Castel Banffy de la Bontida la Festivalul Electric Castle. Cu cizme in picioare si pelerine care de care mai colorate, festivalierii treceau cu vederea baltile ce se mareau si noroiul ce castiga teren si se distrau. Si pe buna dreptate deoarece si in a doua zi a festivalului, vineri, si in cea de-a treia zi, sambata, ploaia nu a plecat de la Bontida, iar atitudinea fanilor la concerte surprinde prin entuziasmul molipsitor. Inainte de concerte nu aveau stare, fie se plimbau pe aleile special amenajate din cauciuc ori lemn, fie dansau sau se relaxau la o bere sau citind intr-un colt special amenajat. O atmosfera electrizanta, marturisesc cei care plecau cu noaptea-n cap de la castel ca a doua zi sa o ia de la capat. Stai cu ochii pe hashtagul #electriccastle de pe Facebook sau Instagram si vezi cum mai arata namolul - te bagi sau nu?".

Concertele mult-asteptate de toti sunt cele ale trupelor Bring me The Horizon si Bastille, ambele la scena principala . Din prezentarea facuta de echipa EC, Bastille a reusit in nici 3 ani de la lansarea primului album sa fie una dintre cele mai iubite trupe indie rock din lume.

Cum ajungi la castel

Drumul de la Cluj la Bontida te costa 7 lei daca iei unul din autobuzele ce asteptau festivalierii la Sala Sporturilor din oras si care circula destul de des, poate mai des decat transportul in comun din Cluj, unde un bus vine din 10 in 10 minute. Asa incepea calatoria spre mohoratul castel pe care reuseai sa-l admiri dupa vreo 40-50 de minute de drum serpuit, depinde cat de aglomerat era traficul din metropola. Odata ajuns acolo, in centrul satului, te imbiau, fie si pe ploaie, de o parte si alta a soselei, comercinatii cu standuri ce vindeau de-ale gurii si din care nu se puteau sa lipseasca micii si berea. Umbrele de deasupra meselor er... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro