Ekeng a murit: e al doilea fotbalist la moartea caruia a asistat doctorul Batineanu. Medicul e desfiintat de Dinu

Ekeng a murit: e al doilea fotbalist la moartea caruia a asistat doctorul Batineanu. Medicul e desfiintat de Dinu

Exista mai multe elemente comune intre cazul mortii lui Patrick Ekeng si alte nenorociri de acest gen care s-au intamplat in fotbalul romanesc in ultimii ani. *In 2007, un doctor specialist in cardiologie de la Institutul National de Medicina Sportiva l-a acuzat pe doctorul Liviu Batineanu, venit la Dinamo de la Universitatea, ca sare peste controalele obligatorii care trebuie facute in cabinetul sau si-i trece pe fotbalisti prin alte incaperi pentru a trece testele.

acum 49 luni (7 May 2016)

Exista mai multe elemente comune intre cazul mortii lui Patrick Ekeng si alte nenorociri de acest gen care s-au intamplat in fotbalul romanesc in ultimii ani.

*Stefan Vrabioru, legitimat la Astra, s-a stins la acelasi spital Floreasca in care a fost pronuntata si moartea lui Patrick Ekeng.

*Prezent in studioul Digi Sport, fostul atacant dinamovist, Claudiu Niculescu, a venit cu o precizare: "La doctorul Liviu Batineanu e al doilea fotbalist la moartea caruia a asistat.

Cornel Dinu il desfiinteaza

Jurnalistul Costin Stucan a notat, intr-un articol de pe prosport.ro, mai multe acuze grave aduse doctorului Liviu Batineanu in cazul decesului lui Patrick Ekeng. Baiatul asta a murit cu zile!", e declaratia data de administratorul delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu.

*Lovit in cap cu piciorul de Suleap, Neamtu a stat 6 zile in coma. Abia dupa un an, mama sa a aflat ca doctorul Liviu Batineanu, pe atunci la Craiova, nu se afla la teren in ziua antrenamentului. La cinci ani dupa moartea fiului ei, Ioana Cioboata declara: "Cativa dintre colegii lui m-au sunat dupa mai multe luni si mi-au spus ca nu mai puteau sa ascunda ceea ce stiau. Atunci am aflat ca Cristi nu a fost transportat corespunzator din punct de vedere medical, fiecare l-a luat cum a putut, de maini, de picioare, capul ramanandu-I in aer, desi trebuia protejat. In afara de asta, in autocar a fost pus pe scaun si, de aceasta data, extremitatea superioara a corpului a ramas neocrotita".

*In 2007, un doctor specialist in cardiologie de la Institutul National de Medicina Sportiva l-a acuzat pe doctorul Liviu Batineanu, venit la Dinamo de la Universitatea, ca sare peste controalele obligatorii care trebuie facute in cabinetul sau si-i trece pe fotbalisti prin alte incaperi pentru a trece testele.

Dupa 9 ani, avem o noapte de priveghi la capul lui Ekeng, fotbalist la Dinamo.

Citeste mai mult ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro