Egalul care le-a dat aripi: "Trecem de grupe la Euro 2016". Iordanescu a dezvaluit marea problema a Romaniei

Egalul care le-a dat aripi:

Cel mai important e sa joc bine la echipa de club, fiindca, daca ma intorc la Steaua si nu confirm, antrenorii vor fi dezamagiti de mine. Ne bucura ca n-am mai pierdut de 14 meciuri, sper sa continuam asa si sa ajungem la Euro 2016 intr-o forma buna si sa facem o figura frumoasa. Speram sa sudam o echipa buna pentru Euro 2016, sa adunam cat mai multe puncte acolo si sa iesim din grupe.

acum 90 luni (28 Mar 2016)

Am jucat bine tactic si ii felicit pe baietii nostri pentru efortul depus si pentru adeziunea lor de a duce planul tactic la bun sfarsit. Am pregatit meciul pentru a avea tranzitie pozitiva foarte buna si pentru a ajunge la finalizare pe contraatac. Pana la meciul cu Franta, mi-as dori ca fotbalistii nostri sa joace la echipele de club. Lista pentru Euro 2016 ramane deschisa, atat pentru cei din tara, cat si pentru cei de afara. Stanciu a facut o partida foarte buna, trebuie sa-l ajutam sa ramana cu picioarele pe pamant.

Nicusor Stanciu - A fost un rezultat echitabil, am avut si noi cateva sanse foarte mari de a inscrie. Spania a avut posesia, dar am alergat, ne-am daruit si cred ca lumea e multumita de jocul nostru. Sunt nou venit la nationala, sper ca evolutiile mele de la Steaua sa-l convinga pe domnul Iordanescu sa ma cheme si pe viitor. Cel mai important e sa joc bine la echipa de club, fiindca, daca ma intorc la Steaua si nu confirm, antrenorii vor fi dezamagiti de mine. Mereu e loc de mai bine, simt ca imi pot imbunatati jocul si sa iau decizii mai bune. Sunt momente in care gresesc si trebuie sa coretez aceste lucruri.

Vlad Chiriches - Un joc foarte bun, o atitudine foarte buna, am avut si ocazii de poarta. Spania e o echipa care paseaza foarte mult, a trebuit sa ne aparam compact si se pare ca am reusit acest lucru. Ne bucura ca n-am mai pierdut de 14 meciuri, sper sa continuam asa si sa ajungem la Euro 2016 intr-o forma buna si sa facem o figura frumoasa. Am reusit sa ne ridicam la un nivel foarte bun in meciul cu Spania. Poate ca cei de afara nu joaca meci de meci, se simte uneori, dar, cand venim la nationala, inceram sa facem o treaba buna pentru Romania.

Cristi Sapunaru - Suntem fericiti ca n-am pierdut si publicul a fost incantat de ce a vazut. Speram sa sudam o echipa buna pentru Euro 2016, sa adunam cat mai multe puncte acolo si sa iesim din grupe. Stanciu e un castig foarte mare pentru nationala, sper sa creasca si mai mul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro