Educatoarea care sustine ca este atacata cu "surse energo-magnetice" a prezentat acte din care reiese c-ar fi sanatoasa. "E incarcata toata casa si patul zvacneste"

Educatoarea care sustine ca este atacata cu

Dupa ce au omorat copiii de la Colectiv, dupa ce au omorat fata de la metrou, dupa ce au impins la sinucidere femeia de pe bloc, dupa ce au incendiat fabrica de paine de la Galati si o alta fabrica de mobila pentru distrugerea unor canapele de piele si multe alte ticalosii, PSD vrea acum sa omoare si copiii de la gradinita, ce nu au reusit sa ma omoare pe mine.

acum 61 luni (21 Feb 2018)

Alina-Mariana Parvulescu a prezentat o adeverinta eliberata de Centrul de Sanatate Mintala din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova in care se arata: "fara tulburari psihice acuzate;

Aceasta a mai prezentat o adeverinta medicala de la medicul de familie in care se precizeaza ca este clinic sanatoasa, dar si o fisa de la un cabinet de medicina muncii in care se arata, de asemenea, ca este apta de a preda in invatamant. "Va fi monitorizata de conducerea scolii" Ion Isfan, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj, a precizat ca la nivelul Prefecturii Gorj s-a constituit o comisie formata din reprezentanti de la mai multe institutii care sa analizeze situatia educatoarei. Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al ISJ Gorj, a precizat ca educatoarea Alina Mariana Pirvulescu isi va desfasura activitatea, dar va fi monitorizata de conducerea unitatii de invatamant: "Doamna educatoare a prezentat atat conducerii gradinitei unde isi desfasoara activitatea, cat si la secretariatrul Inspectoratului Scolar Judetean Gorj trei documente medicale din care rezulta ca este apta pentru a preda in invatamant. Documentele sunt eliberate de o clinica de specialitate, de un cabinet de medicina a muncii si de medicul de familie.

"Incepe sa zvacneasca patul" Ca sa fie cat mai credibila ca exista un ataca cu "surse energomagnetice", Alina-Mariana Parvulescu, i-a filmat pe copii cu telefonul mobil si a postat imaginile pe contul personal de Facebook. Daca tot nu ma lasa astia sa dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e incarcata toata casa si patul zvacneste ca la gradinita, de ce sa nu scriu? Dupa ce au omorat copiii de la Colectiv, dupa ce au omorat fata de la metrou, dupa ce au impins la sinucidere femeia de pe bloc, dupa ce au incendiat fabrica de paine de la Galati si o alta fabrica de mobila pentru distrugerea unor canapele de piele si multe alte ticalosii, PSD vrea acum sa omoare si copiii de la gradinita, ce nu au reusit sa ma omoare p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro