Editie de colectie RL: 150 de ani cu Regii Romaniei

Romania libera aniverseaza un secol si jumatate de regalitate romaneasca printr-o editie de colectie care va fi distribuita marti, 10 Mai 2016, impreuna cu ziarul nostru. Editia de colectie "150 de ani cu Regii Romaniei" va fi distribuita in mod exceptional si la Receptia Regala ce are loc pe 10 Mai la Castelul Peles din Sinaia.

acum 98 luni (9 May 2016)

Romania libera aniverseaza un secol si jumatate de regalitate romaneasca printr-o editie de colectie care va fi distribuita marti, 10 Mai 2016, impreuna cu ziarul nostru. Ziarul nostru este una dintre cele mai vechi publicatii din Romania si istoria sa este legata direct de sarbatoarea nationala de 10 Mai. De la bun inceput, Romania libera a relatat despre campania victorioasa purtata in sudul Dunarii de catre Carol I, apoi evenimentele legate de Familia Regala au ocupat un loc important in preocuparile redactorilor ziarului nostru.

Editia de colectie "150 de ani cu Regii Romaniei" prezinta acum pe larg istoria adevarata a familiei regale, de la momentul sosirii in tara a viitorului rege Carol I pana in zilele noastre.

Editia de colectie "150 de ani cu Regii Romaniei" va fi distribuita in mod exceptional si la Receptia Regala ce are loc pe 10 Mai la Castelul Peles din Sinaia.

Suntem onorati ca putem pune in paginile Romaniei libere cateva file din istoria adevarata a Romaniei si va invitam sa descoperiti alaturi de noi o poveste cu regi, regine, printi si printese, care este mai mult decat un basm: este relatarea unor fapte care au forjat destinul natiunii noastre.

"150 de ani cu Regii Romaniei", la chioscuri, marti pe 10 Mai, GRATUIT, numai cu Romania libera. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro