Echipaj de ambulanta atacat cu iatagane de rudele unei paciente. Cadrele medicale au scapat cu fuga

Echipaj de ambulanta atacat cu iatagane de rudele unei paciente. Cadrele medicale au scapat cu fuga

Rudele adolescentei s-au aratat extrem de deranjate de intrebarile specifice in caz de urgenta, adresate la telefon, de catre dispecerul de serviciu, In momentul in care au ajuns la locul solicitarii, rudele tinerei i-au agresat pe asistentul si soferul masinii de ambulanta, crezand ca acestia le-au adresat intrebarile cand au sunat la 112.

acum 84 luni (18 Apr 2017)

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, incidentul s-a petrecut intr-un cartier de romi, din orasul Negresti, in momentul in care echipajul medical intervenea in cazul unei adolescente de 16 ani, care prezenta o hemoragie.

Rudele adolescentei s-au aratat extrem de deranjate de intrebarile specifice in caz de urgenta, adresate la telefon, de catre dispecerul de serviciu,

In momentul in care au ajuns la locul solicitarii, rudele tinerei i-au agresat pe asistentul si soferul masinii de ambulanta, crezand ca acestia le-au adresat intrebarile cand au sunat la 112. In acel moment, asistentul aflat in autosanitara a reusit sa iasa pe usa din spate si a fugit, la fel ca si ambulantierul aflat la volan, cei doi abandonand masina de serviciu", a declarat medicul Dan Ungureanu, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui. Insotiti de fortele de ordine, echipajul medical revenit la locuinta adolescentei, pe care au preluat-o cu ambulanta si au transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

De asemenea, si aistentul medical implicat in incident a ramas internat in spital in momentul in care a transportat-o pe adolescenta la Spitalul Judetean de Urgenta, in conditiile in care a suferit un puseu de tensiune arteriala.

"Ca urmare a conflictului spontan izbucnit intre cadrele medicale si patru persoane din localitatea Negresti, se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintari, respectiv loviri sau alte violente", au precizat reprezentantii IPJ Vaslui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro