Echipa olimpica a Romaniei, primita la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. "Vreau sa stiti ca aveti in mine cel mai mare sustinator"

Echipa olimpica a Romaniei, primita la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis.

"Vreau sa stiti ca aveti in mine cel mai mare sustinator, vreau sa nu simtiti nici un fel de presiune, ci sa mergeti la Rio cu inima deschisa.

acum 83 luni (21 Jul 2016)

"Vreau sa stiti ca aveti in mine cel mai mare sustinator, vreau sa nu simtiti nici un fel de presiune, ci sa mergeti la Rio cu inima deschisa. Sa va concentrati sa dati ce este mai bun in dumneavoastra. Vreau sa stiti ca intreaga tara va este alaturi si va sustine. Este simplu: fiti voi insiva, traiti-va visul la Rio si nu uitati niciun moment ca milioane de romani va sustin de acasa!", le-a transmis seful statului. Insa, presedintele tarii a atras atentia ca sportul romanesc e in declin, lucru care se vede in descresterea numarului de medalii obtinute la olimpiade. Aici trebuie sa tinem cont de multe cauze, iar societatea romaneasca are nevoie de o noua viziune asupra sportului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro