Eastbourne: Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca, luni, in primul tur

Citește și Un nou inceput pentru starul Simona Halep ---- Turneul Premier de la Eastbourne, ultimul de dinaintea Wimbledon, are la linia de start doar două romance. Turneul Premier de la Eastbourne este ultimul și totodată unul dintre cele 4 turnee pregătitoare, de iarbă, de dinaintea Wimbledon.

acum 75 luni (22 Jun 2015)

Meciurile de debut ale turneului Premier de la Eastbourne au fost amanate de mai multe ori, luni, din cauza ploii abundente.

Organizatorii au anunțat diferite ore de start ale meciurilor, insă de fiecare dată acestea au fost amanate, deoarece terenurile neacoperite au devenit impracticabile după aversele de la Eastbourne.

Citește și Un nou inceput pentru starul Simona Halep

----

Turneul Premier de la Eastbourne, ultimul de dinaintea Wimbledon, are la linia de start doar două romance. Meciul dintre cele două este programat pe terenul 1, după un alt meci de simplu, care incepe la ora 14.00. Romanca se impunea atunci, in optimi, cu scorul de 6-4, 6-4.

Alexandra Dulgheru a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de cele două tururi ale calificărilor. Romanca, in varstă de 26 ani, va intalni, in primul tur, tot o jucătoare venită din calificări, americanca Irina Falconi, 25 ani și locul 73 WTA. Partida dintre cele două are loc pe terenul 2 și va avea loc după un alt meci de simplu, care va incepe la ora 13.00. Cele două s-au mai intalnit o singură dată, in 2012, in primul tur la Indian Wells, cand romanca s-a retras la scorul de 6-4, 2-5.

Tot la Eastbourne a mai evoluat, in calificări, Monica Niculescu, 46 WTA, insă nu a acces pe tabloul principal al competiției.

Turneul Premier de la Eastbourne este ultimul și totodată unul dintre cele 4 turnee pregătitoare, de iarbă, de dinaintea Wimbledon. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro