E oficial: Simona Halep a intrecut-o pe Maria Sarapova la un capitol important

E oficial: Simona Halep a intrecut-o pe Maria Sarapova la un capitol important

Simona are 1.350 de puncte in fata danezei Caroline Wozniacki si nu are de ce sa-si faca griji pentru primul loc pana la finalul turneului de la Madrid. A ajuns pe aceasta pozitie pe 9 octombrie 2017, la finalul turneului de la Beijing de anul trecut, intrcere la care a ajuns pana in ultimul act.

acum 71 luni (2 Apr 2018)

Simona are 1.350 de puncte in fata danezei Caroline Wozniacki si nu are de ce sa-si faca griji pentru primul loc pana la finalul turneului de la Madrid. A ajuns pe aceasta pozitie pe 9 octombrie 2017, la finalul turneului de la Beijing de anul trecut, intrcere la care a ajuns pana in ultimul act. Pe parcursul acestei competitii, ea a invins-o si pe Maria Sarapova pentru prima data in cariera. Romanca a cedat primul loc dupa finala Australian Open , fiind devansata de Caroline Wozniacki, dar si-a recuperat pozitia pe 26 februarie dupa turneul de la Doha, la care daneza nu s-a inscris.

Cu totul, Simona a strans asadar 22 de saptamani in fruntea clasamntului WTA, intrecandu-le de astazi pe rusoaica Maria Sarapova si pe americanca Tracy Austin. Este pe locul 14 intr-un clasament all-time dominat de Steffi Graf, Martina Navratilova si Serena Williams, care au petrecut peste 300 de saptamani in top. Halep mai poate urca inca o pozitie fara probleme, tinand cont ca va mai acumula cel putin sase saptamani ca lider mondial, adica pana la finalul turneului de la Madrid, pe care l-a castigat anul trecut.

Saptamani pe primul loc WTA

1.Steffi Graf 377

2. Maria Sarapova si Tracy Austin 21

Cum arata acum Top 5 WTA

1.Simona Halep 8140 pct

2. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro